Keith Haring i Picasso

El 16 de febrer quedarà gravat a les ments de l’alumnat de tercer. Plens d’emoció vam sortir de l’escola cap a la Plaça dels Àngels. Allà ens esperava l’imponent grafit que l’any 1989 va realitzar l’artista nord-americà Keith Haring. Sabíem que era una reproducció, l’autèntic va desaparèixer el 1992, però l’efecte va ser el mateix. Figures simples, traç segur i missatge clar! Després d’observar l’obra durant uns minuts, va arribar el nostre torn: ara nosaltres seríem els artistes. Vam agafar un munt de guixos de colors llampants i vam crear el nostre grafit, homenatge a Haring. Fins hi tot vam tenir temps de fer un mannequin challenge!

I de Haring i el seu art urbà, cap al museu Picasso. Cada classe va fer un petit recorregut, acompanyats de les monitores del museu. Vam veure obres del Picasso més realista (primers anys de joventut), del Picasso més trist (època blava) i del més cubista. I si al matí ens vam convertir en aprenents de Haring, a la tarda ho vam ser de Picasso. Tots vam fer una obra de natura morta, però utilitzant tècniques diferents: grisos i ombres, blaus, pinzellades de colors i collage.

Cansats, però encara emocionats, vam tancar el nostre dia d’art. Ara ja sabem una mica més, sobre els artistes que donen nom a les nostres classes: HARING I PICASSO.

Un comentari a “Keith Haring i Picasso

  1. Genial, i la música molt bona (em van “xivar” que era la qui li agradava al Keith Haring). Això sí, hi ha alguns maniquís sota sospita…es mouen “una miqueta”???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *