VIATGEM EN EL TEMPS….. I PASSEM UN DIA A LA PREHISTÒRIA !!!

El dia 20 de maig vam anar a la prehistòria. Vam fer una rotllana al voltant del foc, ens vam donar les mans i vam cantar la cançó del foc. I ja estàvem a la prehistòria!
Ens ho vam passar pipa. Vam fer moltes coses divertides. Primer ens vam disfressar i les nenes es van fer una cua i es van ficar un os als cabells. Després vam fer collerets prehistòrics amb petxines,cargols, plomes i ullals. També vam fer un teixit amb llanes de colors i dolmens decorats amb flors, fulles i branques. I per últim, vam pintar pintures rupestres fent-nos llum amb lots. Vam pintar grans animals com bisons, cérvols, toros,… i mans. Els dolmens ens van quedar molt bé i hi vam ficar figures de lego.
Quan era l’hora de tornar al segle XXI, vam repetir el ritual de la rotllana i quasi ens deixem a en Pep!
Vam acabar molt contens. Tot va ser molt guai.
VA SER FANTÀSTIC VIURE UN DIA A LA PREHISTÒRIA!!!!