HEM FET DE CIENTÍFICS!

Hola pares!

Aquest dilluns durant les jornades de cultura catalana, els alumnes de cicle mitjà hem estat científics per unes hores. Les quatre tutores ens van preparar una sèrie d’experiments relacionats amb l’aigua, el pes, la pressió atmosfèrica, l’aire.. els quals, ens han ajudat a entendre d’una manera més propera la feina  i el mètode que fan servir  els científics. Ens han agradat tant que us pengem unes fotos dels diferents experiments.
</embed

UN FINAL DE CURS AMB REMULLADA!

Divendres de la setmana passada vam anar al riu Fluvià a estudiar la nàiade i fer-ne unes activitats molt divertides. Les diferents activitats consistien en agafar petits organismes que viuen al riu. Vam agafar perles, cucs i fins i tot una sangonera. També vam netejar el marge del riu i …és clar: vam fer una REMULLADA!!!!! L’aigua estava gelada però nosaltres som molt valents.
En tindrem un bon record!!!

ESTUDIEM ELS ARBRES DE RIBERA

La setmana passada vam anar a les Fonts de Sant Roc a estudiar els arbres de ribera.
Ara ja coneixem les seves característiques, el seu habitat, si tenen la fulla palmada o dentada, simple o composta, i tots els arbres que podem trobar a la vora del nostre riu Fluvià. Vam aprendre moltes coses fent l’observació directa. També vam acabar de repassar-ho tot mirant un power point a la classe. I això no és tot, a més ens ho vam passar molt bé. Aquí en teniu una mostra:

UN DIA ESPECIAL AMB ELS FILLOLS

Dimarts 13 de juny vam celebrar un matí molt especial amb els nostres fillols.
Amb la Roser Bartrolí, la nostre mestra de castellà, vam preparar una obra de teatre i una cançó. Vam convidar als nostres fillols a veure-la i a més els hi vam preparar un sucòs esmorzar de fruita. Després tots plegats vam anar a jugar al pati.
Que bé ens ho vam passar!!!

ENS EXPRESSEM FENT ESPORT

L’Anna a educació física ens va proposar fer expressió corporal. El tema havia de ser l’esport. Per preparar-nos havíem de fer un guió i cadascú s’ho havia d’estudiar bé. Només podia durar uns 5 minuts. Ho vam intentar fer-ho molt bé, però ens falta aprendre a expressar-nos. La pròxima vegada serà millor. Ja ho veureu.

Pol G. i Neus