Com podem fer iogurt? Primera experimentació

Els nens i nenes de primer vàrem començar un Projecte sobre la llet…,  aquí teniu unes imatges de com ens imaginàvem que es feia el iogurt… No ens va sortir i vàrem seguir investigant!!

ESPAIS D’APRENENTATGE

Els alumnes del Cicle Inicial treballen per Espais d’aprenentatges de lliure circulació on es troben diferents propostes de treball que poden realitzar de manera individual o per parelles.

IMG_9496                         IMG_9497

Les diferents propostes estan dissenyades en tres nivells de complexitat on l’alumne ha de triar el nivell que ell creu que pot realitzar per tal de continuar amb el seu propi procés d’autoregulació de l’aprenentatge.

IMG_9488

Acabada la tasca l’alumne descriu a la llibreta la tasca realitzada amb una reflexió personal sobre el grau de dificultat que li ha suposat la realització de la tasca.

IMG_9493

La llibreta d’aprenetatge és una eina d’autoreflexió de l’alumne i un recull de tasques on el mestre pot veure i ajudar en l’ evolució dels aprenentatges que l’alumne va fent al llarg del curs.

IMG_9487          IMG_9492

BENVINGUTS AL NOU CURS 2015-2016

Holaaaaa, tornem a posar en marxa aquest bloc per tal de mantenir informades a les famílies del Cicle Inicial de totes aquelles  activitats que anem fent!!

Moltes gràcies!!

 

Ciències al Cicle Inicial

Així treballem les ciències al nostre cicle!

Sortida al Cosmocaixa

El passat dia 6 de febrer vam anar tots els nens i nenes, desde P-3 fins a 2n al Cosmocaixa. Com sempre, vam fer una visita al Museu de la Ciència i algunes activitats. Nosaltres, els nens de 1r vam fer el Flash i el Planetari Bombolla. Ens ho vam passar molt bé!

Lletres humanes

Hola amics i amigues,

Som els nens de primer, i com que estem aprenent a llegir i escriure hem baixat al pati a fer una activitat molt divertida.  Hem fet lletres humanes!

Classe de 1r

Hola a tothom,

Som els nens i nenes de 1r, i som la classe dels Tsunamis. Hem triat aquest nom perquè aquest any l’eix transversal de la nostra escola és la meteorologia. Tenim moltes ganes d’aprendre coses! Durant tot el curs anirem penjant noticies de coses que estem aprenent a l’escola, esperem que us agradin.

Adéu!

Classe dels tsunamis.