Benvinguts al Blog de Cicle Inicial!

Benvolgudes famílies i alumnes!

Aquest serà el nostre espai per a compartir tot allò que ens sembli interessant dels vostres fills. Trobareu fotografies, excursions, informacions. Aquest any és ben especial pels alumnes de 1r. Ja que comencen una nova etapa, amb nou espai, nous mestres, noves maneres d’aprendre, nou pati. Per això serà important, que els alumnes de 2n, facin de padrins, “germans grans” que puguin ajudar-los en tot el que necessitin. Ells ja són els grans del cicle. Endavant a tots, us esperen unes grans aventures en aquest curs 2018-2019!!

Resultado de imagen de muxotepotolobat

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *