Les creacions lliures a l’ambient d’art

Els artistes d’infantil no deixen de sorprendre’ns mai. Cada dia arriben amb les seves idees i projectes al cap i pots veure com gaudeixen d’aquest espai de creativitat i llibertat on tot és possible.
Triar una idea, pensar com fer que es materialitzi, explorar els materials, gaudir en el procés sense lligar-se a la perfecció en el resultat. Cada dia veiem aquells que necessiten repetir projectes, els que en comencen molts i costa acabar-ne un, els que es deixen anar, els que dubten en el camí i un company els anima… I tot és aprenentatge!
Del taller han sortit centenars de projectes lliures, avui us en mostrem alguns.

[youtube]https://youtu.be/s878kZyDAxA[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General, Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *