Taller amb les famílies per ambientar la plaça

Com cada curs, uns dies abans de la Cantada de Nadal a la plaça del poble, els pares i mares de l’escola fan uns tallers de P3 a 5è. Amb aquestes manualitats nadalenques ambientem la plaça el dia la Cantada i tot queda molt bonic.

Agraïm la tasca dels representants de les famílies, la Comissió de festes i a tots els qui, d’una manera o una altra ho féu possible any rere any.

Els grans de 6è aquest dia tenen molta feina, han de muntar la seva paradeta per recollir diners pel viatge i van amunt i avall tot el dia. Un grupet de voluntaris, la Júlia, la Marina Vega, l’Arnau i en Juny es van oferir per fer fotos als tallers i entrevistar les famílies. Aquí teniu un tastet del què van ser els tallers de la mà d’aquests joves reporters.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *