SANT JORDI 2016

Abril és temps de primavera i flors! I com cada any celebrem la nostra festa de Sant Jordi amb un concurs literari, ballada de sardanes i la venta de roses i llibres, a càrrec dels alumnes de 6è i els pares. Aquest any, però, coincidint amb el final del projecte del circ, vam fer-ne la cloenda juntament amb Sant Jordi. Aquí teniu un petit recull d’aquesta gran diada. Moltes gràcies per la vostra assistència. Esperem que us ho passéssiu d’allò més bé. L’any que ve, més i millor!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Digital slideshow made with Smilebox
Aquest article ha estat publicat en Festes, General, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *