DIADA DE SANT JORDI

El dia de Sant Jordi l’escola es va omplir de llibres, roses i una gran ambient festiu en el que grans i petits van poder gaudir d’una gran diada. El vermell de les roses omplia les aules, una gran oferta de llibres variats pels amants de la lectura s’exposava a l’entrada de l’escola, així com tres personatges ben especials que ens rebien des de bon matí!

Grans i petits vam poder celebrar una diada de Sant Jordi memorable. Com sempre, vam comptar amb l’ajuda dels pares, que ens van ensenyar a fer manualitats amb els tallers que ens van preparar i ens van acompanyar al llarg de la jornada. Moltes gràcies famílies!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Create your own picture slideshow

FELIÇ SANT JORDI 2015

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *