Ballada final del projecte Sardatic

Dissabte passat va tenir lloc al Pati del Cafè Nou la ballada final del Projecte Sardatic, en el qual participaven els alumnes de 4t de la nostra escola, juntament amb els de les escoles Germanes Bertomeu, Nostra Senyora de Lourdes, Balmes i Santa Anna.
A l’aplec final vam anar amb un grupet de nenes de 4t i 5è i vam ballar una sardana composta per Dani Gasulla especialment per a aquest projecte, “Hi ha una clau i la tens tu”, feta a partir de temes del Club Super 3.
Va ser molt maco i emocionant veure tants nens entrant a plaça amb un galop, formant rotllanes i ballant aquesta sardana.
En acabar la sardana, la cobla va tornar a fer una tirada de curts i una altra de llargs i va convidar tots els pares, mares, tiets, germans i tots els que havien vingut a veure l’acte a unir-se a les rotllanes i ballar amb els nens, que en alguns casos van fer de mestres.
Com a record, en acabar la ballada van donar a tots els participants una medalla que dilluns van ensenyar a l’escola i una bossa de llaminadures (que segurament no va arribar a dilluns, és clar).
Enhorabona per la feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *