ANEM A FER VELA

El dia 3-10-2013, els nens i nenes de 5è vam anar al port de Mataró per fer una activitat de vela.

Quan vam arribar al port, vam fer dos grups. Uns van navegar i els altres van fer un taller de nusos mariners. Els que navegaven havien de portar el vaixell estirant de les cordes que hi havien al costat dels seients. Ens van ensenyar com es deien les diferents parts del vaixell: la part del davant es deia proa, la del darrera popa, la de la dreta babord i la de l’esquerra estribord.

El grup que feia nusos estaven asseguts al terra a sobre d’una catifa i vam aprendre a fer molts nusos: un es deia vuit, i hi havien molts més… Quan vam marxar ens van donar un paperet per fer extraescolars i també, hi havia un foradet per ficar una corda i fer dos nusos que havíem après.

Aquell dia ens ho vam passar super bé!!!

Alba i Gisela (5è de Primària)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *