Estem escoltant…

Aquesta setmana hem estat escoltant el tema “All blues”, de Miles Davis.
Miles Dewey Davis III (26 de maig de 1926 – 28 de setembre de 1991) va ser un dels músics més influents i innovadors del segle XX. Trompetista, compositor i líder de banda, Davis va ser a primera línia de gairebé totes les evolucions que va fer el jazz després de la II Guerra Mundial.
“All blues” pertany a l’àlbum “Kind of Blue”, que ha estat citat per molts crítics com l’àlbum més venut de Miles Davis, i també com l’enregistrament de jazz més venut de tots els temps. També ha estat considerat per molts crítics com el millor àlbum de jazz de tots els temps i l’obra mestra de Davis, i ha estat classificat en els primers llocs de les llistes de “millor àlbum” de gèneres dispars.
La influència de l’àlbum en la música, incloent-hi el jazz, el rock i la música clàssica, ha portat els escriptors de música a reconèixer-lo com un dels àlbums més influents de tot el temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *