50 milions de segons

Diumenge va tenir lloc al Teatre Monumental el concert final de la Cantània 2011-2012 interpretat per alumnat de segon i tercer cicle de primària i organitzat per l’Auditori. Els nostres alumnes de 5è varen participar en aquesta activitat, aquest any titulada “50 milions de segons”. Aquest és el temps que passem a l’escola al llarg de la nostra infantesa i que ens omple de records i experiències diverses.
Així es com ho van viure els alumnes de 5è…

“Cantània, 50 milions de segons”
Aquest és el títol de l’espectacle musical que hem estat preparant durant molts mesos. Un día la Miriam, la nostra mestra de música, ens va comentar que faríem una cantata al Teatre Monumental amb altres nens i nenes de 5è de Mataró.
No teníem ni idea de què parlarien les cançons ni com serien les melodies, però tenia bona pinta… Poc a poc vam anar descobrint les cançons i ens va agradar molt. La cantata ja formava part de nosaltres! Tot el dia anàvem tararejant les lletres: “L’escola, l’escola…”, “aquesta tia em té mania”, “el poll, el poll…!”. Però a més a més, ens ha fet pensar, relacionar, emocionar… Perquè tracta de tot allò que vivim a l’escola, del nostre dia a dia! Que passem molt de temps al cole amb els nostres companys i mestres, que molts dels nostres records neixen aquí, com els ami amics!…
També hem viscut molt amb les cançons que parlen de la importància del bocata a l’hora del pati, de les presses al matí per arribar a classe, dels polls…
D’altres com una que parla d’un nen que li fan bullying, ens fa veu les coses des d’un altre punt de vista.
En general, ha estat molt divertit preparar les cançons, els accessoris per acompanyar-les el dia de la Cantània…
Val la pena viure aquesta experiència, és única!

Els alumnes de 5è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *