Sta. Cecília

El proper dilluns 22 de novembre, l’escola celebrarà el dia de Sta. Cecília. Els nens i nenes seràn benvinguts amb música a l’arribada de l’escola. Després, durant el matí, es farà tan a E.I. com E.P. un concert de flauta travessera. Els nens i nenes aniran identificats per cursos amb un dibuix de diferents instruments de Jazz.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Flauta_travessera

santacecilia91

Qui és Santa Cecília?
El 22 de novembre es celebra el Dia de la Música en honor al dia del naixement de Santa Cecília, la seva patrona.
Segons la tradició cristiana, Santa Cecília va morir màrtir l’any 230.
A l’Edat Mitjana, es representava Sta. Cecília en innumerables imatges: tocant l’orgue o l’arpa, i cantant. Pintors com Rafael i Rubens van inspirar-se en la santa i, al llarg del temps, músics com Bach, Händel, Purcell, Rossini o Chopin van declarar-se sota la seva protecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *