Què ens expliquen els alumnes de 4t sobre el Torre Llauder?

Com tots els alumnes de l’escola estem aprenent a treballar amb el bloc de l’escola, els alumnes de 4t de primària també ens volen explicar com és l’escola Torre Llauder

21 comentaris a “Què ens expliquen els alumnes de 4t sobre el Torre Llauder?

 1. La meva escola es diu Torre Llauder i és una escola molt bonica i fem moltes coses. Al final de cada trimestre fem una festa, en el primer trimestre cantem i fem la xocolatada , però a mi m’agrada més el tercer perquè fem un canó d’escuma de colors i amb una mànega ens ruixen amb aigua freda.
  A part fem més festes: la Castanyada, Santa Cecília, Nadal, la Botifarrada, Carnaval i les colònies.
  Vam anar al Cosmo Caixa i ens va agradar molt i ho vam passar molt bé.
  Les profes són molt simpàtiques, la meva assignatura preferida són les mates, Educació Física i plàstica. Ara a mates acabem el tema de les divisions i comencem amb les fraccions que es el tema 8. A educació física el joc que més m’agrada és matar i els esports.

 2. A l’escola Torre Llauder tots els dies quan sortim ens alegrem però hi ha dies que ens agrada més l’escola com els dimecres per la tarda perquè fem educació física i ens encanta. Però ens agraden més les colònies.
  Vam anar al Corredor, era una granja i hi havien de tot, cavalls, ovelles amb molta llana de color blanquinós, també eren una mica negres i grises. També vam fer una excursió al Cosmo Caixa esperem i va ser molt divertit.
  Per la Castanyada mengem castanyes i fem un ball molt bonic amb tota l’escola. A Santa Cecília la patrona de la música vam cantar cançons molt boniques.
  Per Nadal vam menjar torrons i polvorons molt bons.

 3. La meva escola és mol bonica es diu Torre Llauder. Fem moltes festes i sortides i ens ho passem molt bé.
  Unes de les festes que fem és la Castanyada, on anem a la muntanya a buscar castanyes. una altra el Nadal, on ve el Pare Noel per les classes i ens porta xocolatines per a tots. A mi m’agrada molt la festa de Carnaval, on ens disfressem del que volem i fem uns balls molt divertits i ens ho passem molt bé.

 4. A l’escola TORRE LLAUDER fem moltes coses fem assignatures com :educació física ,mates , català ,religió ,informàtica ,Castellà i medi.
  A la classe d’educació física fem futbol ,hockey ,bàsquet i tenis.
  Per la festa de la Castanyada memngem castanyes i ballem tots junts.
  Fa poc vam anar d’excursió al Cosmo Caixa i ens ho vam passar molt bé. Va ser una sortida molt divertida.

 5. El Torre Llauder és una escola molt divertida perquè hi ha moltes festes. M’ho passo molt i molt bé. Vaig a totes las excursions. Veiem animals, serps, aranyes, etc. I la que m’agrada més és la del zoo. Perquè anem a teatres de dofins. I a mi m’agradaria veure de taurons.
  I les festes és diuen: La Castanyada, Santa Cecília, Nadal , La Botifarrada, Carnaval, Colònies.
  Quan arriba la Castanyada, mengem castanyes. A la festa de Santa Cecília cantem cançons. Per Nadal
  ve el Pare Noel, i ens dóna KIT KAT, ens fa fotos i obrim regals.
  A la Botifarrada mengem botifarres. El Carnaval ve el Carnestoltes. I les Colònies veiem animals etc.
  Algunes festes són molt avorrides com: Santa Cecília

 6. A l’escola Torre Llauder fem excursions, anem de Colònies, anem al teatre i aquest any, a 4t farem un teatre per a tota l’escola. I l’última excursió que hem fet ha estat al teatre, i la primera excursió que hem fet és el Poble Espanyol on vam fer uns braçalets. La Castanyada fem: un ball, mengem castanyes, etc. Per Santa Cecília fem: cantem, toquem instruments etc. El Nadal fem: cantem nadales, fem poemes etc. Al Carnaval: ens disfresse, fem un ball i el Carnestoltes ens fa complir unes ordres que hem de seguir sinó volem que ens pintin la cara. La Botifarrada: mengem botifarra, juguem etc.
  A les Colònies: fem jocs que els monitors ens diuen, dormin, esmorzem , dinem, sopem i juguem a lo que nosaltres volem etc.
  L’excursió que més em va agradar va ser al Cosmo Caixa, que és el Museu de la selva, on vam veure la selva tropical i moltes coses més i espècies diferents d’animals.
  Hem anat també a l’Hospital de Mataró, on ens van explicar com funcionava tot una mica.

 7. He anat d’excursió moltes vegades, com al Poble Espanyol que era molt gran i molt divertit. Vam menjar un entrepà, també patates, etc.
  També he anat al teatre i era en anglès. Només hi havia dos personatges i ens vem divertir molt. Hem fet la festa de Nadal amb el Caga Tió, que ens han portat moltes regals com: dos bolígraf, una motxilla de Mikie Mous, una llauna de Chupa Chups. La llauna era molt bonica, tenia molts colors, jo tinc una llauna molt gran però aquesta és mitjana.
  Ara va venir la festa de Carnaval, jo em vaig disfressaar de bruixa com la meva amiga Virgínia i vam ser las bruixes bessones.
  Per la festa de la Castanyada vam anar d’excursió a la muntanya i vam cullir castanyes i el mateix dia de la festa vam fer un ball
  A les Colonies jo no hi he anat mai perquè he vingut aquest any, a quart al Torre Llauder, així que no sé com són.

 8. A l’excursió del Poble Espanyol va ser molt divertit perquè hi havia moltes botigues. La botiga que em va agradar més va ser la de fer amb paper reciclat figuretes per exemple un cor, un arbre, etc. També en una caseta uns senyors feien figures de vidre i utilitzaven un pal molt llarg de ferro. A la punta li posaven una mena de lava fosa que es posava de diferents colors, llavors bufaven per un forat movent el pal i surtia una figura de cristall. Després vam anar a una casa que semblava una guarderia, vam fer una polsera i al vaig posar el meu nom una V i una D després ens vam anar a una altra plaça que ens vam fer una foto a tothom.

 9. A l’escola Torre Llauder celebrem la festa de Carnaval, que aquest any era el dia 20 de febrer. Tots els cursos han d’assajar un ball per fer-lo el dia de la festa enmig de la pista gran de l’escola. Nosaltres, els de 4t, vam fer el ball de la Rhyana. Era un ball molt bonic que ens va agradar molt a tots. També vam fer un ball sorpresa que era el Mamma Mia!

 10. La meva escola es diu Torre Llauder i fem moltes coses com per exemple celebrem la festa del Carnaval, la Castanyada, la Botifarrada, etc.
  Cada any fem moltes excursions i ens ho passem molt bé. Aquest curs hem anat a Vallgorguina a colli castanyes, hem anat a veure l’Hospital de Mataró, a la Botiga de la Confiança, etc.
  Sempre ens ho passem molt bé i ens agrada molt estar en aquesta escola.

 11. El col·legi Torre Llauder és molt divertit perquè anem de colònies cada any i fem excursions. Les profes són molt amables.
  La meva escola és un lloc molt divertit i és massa per nosaltres ¡ almenys per mi !
  La profe que més m’agrada és la Marta que ens fa l’assignatura de música. També m’agrada molt la classe de la Rouse, que és la profe d’anglès.
  La meva tutora es diu Glòria i és molt simpàtica.

  Les meves amiges son la Esme i la Touria.

 12. A l’escola Torre Llauder fem una mica de tot: fem excursions divertides com per exemple: Vallgorguina a agafar castanyes, anem de colònies, anem al teatre i al Cosmo Caixa al Museu de Ciència. També vam anar al Hospital de Mataró i ens van explicar una mica com funcionava el centre.
  Per la festa de la botifarrada ens emportem el pa de casa i les botifarres ens les donen les professores. També celebrem la festa de Santa Cecília al novembre, tots nosaltres cantem una cançó per a tota l’escola. Al Carnestoltes, els de 5é fan un judici pel Carnestoltes per si el volen cremar-lo o posar-lo a la presó.

 13. La meva escola es diu Torre Llauder i m’agrada molt. Fem moltes excursions com Colònies, sortides als teatres molts bonics i nosaltre els de 4rt vam anar al Cosmo Caixa 18/02/09
  Per la festa del Carnaval vam fer un ball cada curs i és un ball molt bonic que a la nostra classe li va agradar molt.
  A carnaval fen moltes coses dallaren el dall deriana es molt domic .
  La millor festa i la que m’agrda més a mi és el Carnaval , Nadal i la botifarrada.
  Aquest any el tema de l’escola és Descobrim Mataró i la nostra classe fa el treball de la Botiga de la confiança, així que tots junts vam anar a veure-la i ens va agradar molt. També hem fet un dibuix que va quedar molt bonic i que l’hem penjat a l’entrada de l’escola.

 14. A la meva escola aquest curs hem fet la festa de la Castanyada, i al cap de molts dies hem acabat el 1r trimestre però hem fet excursions com aquestes: visita a l’hospital de Mataró, Vallgorguina, bombers, al Poble Espanyol, al teatre d’anglès, a la casa del pagès etc.
  Quan vam començar el 2n trimestre era més divertit perquè el 22 de febrer/09 vam celebrar la festa del Carnestoltes amb molta il·lusió i la nostra cançó es diu: “Don ‘t stop he music” , que és la que vam ballar, perquè cada curs fa un ball. El 18 de febrer vam anar al Cosmo Caixa a la selva amazònica a veure animals de tot tipus: un aquari de peixos i altres animals.

 15. L’escola Torre Llauder, és una de les millors escoles de Catalunya. Es celebren moltes festes: La castanyada, 1 de Nobembre, Santa Cecilia, 22 de Nobembre ,la festa de Nadal 25 de Desembre…
  També hi ha moltes profesores:La Jordina, La Charo, la Cristina, la Marta, la Mari Àngels, la Gloria, la Susana, la Núria, la Rouse i la Susi…
  Fem moltes assignatures com:Mates, Català, Castellà, Medi, Plàstica, E.F., Música, etc.

 16. L’escola Torre Llauder és divertida, els professors són: la Jordina, la Glòria, la Charo, la Gristina, la Rouse, la Susi és la directora, la Maica, la Susanna, la Marta , la Maria Àngels i la Núria etc.
  Celebrem moltes festes com: la Castanyada, Santa Cecília, la festa de Nadal, el Carnaval, la Botifarrada i les Colònies.
  A 4t les matèries són: Matemàtiques, Català, Castella, Informàtica, Biblioteca i medi, etc.
  Per la Catanyada i per Carnaval tots els alumnes de cada curs fan un ball i per Santa Cecília cantem cançons.

 17. A la meva escola tinc molts amics: En Sergi, en Jordi, l’Abel, l’Alagi, en Kambo,…
  Quan anem d’excursió i juguem junts a futbol, a pilla- pilla, a l’amagatall, a matar,… Quan fem educació física fem handbol, hoquey, bàsquet, suabitbol, futbol sala, tenis, circuits, guepas, pixi,…
  A classe fem matemàtiques, català, plàstica, castellà, medi natural i social, informàtica, biblioteca,…
  Jo aquest any m’he disfressat de pallasso assassíi l’any passat em vaig disfressar de karateka. L’Abel que és un amic meu es va disfressar de la mort i l’Iñaki també es va disfressar de la mort, la Blanca de duquessa, la Sol de pirata, la Lorena de dimoni,…
  A mi l’assignatura que mes m’agrada és educació física.

 18. A la meva escola aquest any com tots els anys fem festes. La festa de la Castanyada, Santa Cecília, festa de Nadal, les colònies , Carnaval i la Botifarrada. Fa poc vam anar a el teatre d’anglès i el que feia de Rei cantava cançons .També hem anat Vallgorguina a collir castanyes.
  Per Carnaval hem fet un ball cada curs diferent i l’hem fet a la pista gran. Al final al Carnestoltes no el vam cremar perquè els alumnes de 5è en el judici van decidir que no es cremés, que es quedés a la presó. Em va agradar molt la festa de Carnaval.

 19. A la meva escola fem moltes Festes com la xocolatada, on mengem coca amb xocolata i fem actuacions que hem preparat.
  La festa de Santa Cecília ve un senyor que toca uns instruments i ens parla de la Música de fa temps. La festa de la Castanyada és la meva preferida perquè es mengen castanyes .
  En una excursió que es deia Robbin Hood hi havia 5 personatges però com el públic pujava a l’escenari en total de personatges serien 7 personatges.
  La Glòria la nostra mestra sempre ve amb nosaltres.
  M’agrada molt la classe de música perquè aprenem moltes cançons i balls diferents.

 20. La meva escola és molt bonica i molt gran. La meva escola celebra moltes festes com per exemple La Castanyada que ballem, o Santa Cecília que ve un noi i ens explica alguns instruments, la festa de Nadal que ve el Pare Noel i ens dóna xocolatines.
  Al Carnaval ballem i ens disfressem del que nosaltres vulguem.
  L’ any passat em vaig disfressar de vaquer. La Botifarrada és quan mengem botifarra.
  Les colònies anem tres dies fora. La meva escola es diu Torre Llauder.

 21. A les festes de l’escola ens ho passem molt bé perquè a part de la festa podem jugar a molts jocs diferents. Aquest any a la festa de l’escola hem jugat a el fet i amagar , futbol, a policies i lladres. I a la xocolatada vam menjar tots coca amb xocolata. Per Carnaval jo vaig venir disfressat de la Mort, el Charaf de Zorro, el Jordi de vaquer, la Blanca de princesa, el Walter de karateka, el Jose M de vaquer, l’Alhagi d’Africà, la Lorena de dimoni, la Virginia també de vaquera i l’Iñaki i el Sergi de la Mort com jo .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *