Visita a l’ajuntament d’Avellanes

Dijous, 31 de gener vam anar a visitar l´ajuntament a les 9 del matí. Ens ho vam passar molt bé. Quant vam arribar a dalt de tot, ens vam trobar a un regidor que ens va portar a la sala de plens i ens va explicar moltes coses de com funciona l’ajuntament. Vam veure totes les sales, despatxos, els que hi treballaven i quina feina fan. També ens van explicar que quan hi ha una baralla entre veïns ho solucionen amb una persona que es diu “jutge de pau”. Ens ha explicat qui ajuda a l’alcaldessa que són els regidors. També que tenien un nou secretari i una administrativa que atén a la gent. Vam fer moltes preguntes i ens les va respondre totes i quan vam acabar ens van donar un cartellet i punt de llibre de les Avellanes, Sta. Linya, Vilanova de la Sal i Tartareu que són els pobles del nostre municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *