Visita a l’ajuntament d’Avellanes

Dijous, 31 de gener vam anar a visitar l´ajuntament a les 9 del matí. Ens ho vam passar molt bé. Quant vam arribar a dalt de tot, ens vam trobar a un regidor que ens va portar a la sala de plens i ens va explicar moltes coses de com funciona l’ajuntament. Vam veure totes les sales, despatxos, els que hi treballaven i quina feina fan. També ens van explicar que quan hi ha una baralla entre veïns ho solucionen amb una persona que es diu “jutge de pau”. Ens ha explicat qui ajuda a l’alcaldessa que són els regidors. També que tenien un nou secretari i una administrativa que atén a la gent. Vam fer moltes preguntes i ens les va respondre totes i quan vam acabar ens van donar un cartellet i punt de llibre de les Avellanes, Sta. Linya, Vilanova de la Sal i Tartareu que són els pobles del nostre municipi.

Nadal 2018

Divendres, 21 de desembre els nens i nenes de l’escola de Tartareu vam celebrar les festes de Nadal. Primer vam recitar poesies, també vam cantar unes nadales i fer uns balls. També vam fer una obra de teatre que es titulava “Santa’s hat”. Després vam fer cagar el Tió i ens va cagar moltes coses. Va vindre un patge i li vam donar les cartes dels Reis Mags. Després de vacanses de Nadal vam trobar al terra de la classe un munt de regals: guardioles i jocs: Cacophony, peces de construccions, gomes, bolis, retoladors, colors de fusta, fils i un munt de purpurina al terra… Ens vam sentir alegres. Ens agrada el Nadal perquè piquem al Tiö, el pare Noel ens porta regals i el Reis Mags.

Sant Nicolau 2018

Dimecres, 5 de desembre els nens i nenes de l’escola de Tartareu vam celebrar Sant Nicolau.  Picàvem a les portes de les cases de la gent del poble i els cantàvem cançons.  Ells ens donàvem coses per menjar i també vam recollir diners.  Al migdia vam dinar a l’escola i quan vam acabar vam jugar a futbol al pati.  A la tarda vam anar a l’escola d’Avellanes, vam jugar i vam assajar les cançons del concert de Nadal.

LA CASTANYADA

Dimecres, 31 d’octubre vam celebrar la Castanyada; van pujar a dalt a la biblioteca i les mares ens van preparar uns jocs. Ens van fer fer una gimcana de probes: de l’abecedari, dels panellets, també  vam buscar roba de la castanyera i per acabar vam cantar cançons. Després vam menjar panellets i castanyes i ens ho vam passar molt bé!

 

.

Benvingut curs 2018-19!!

El passat 12 de setembre vam començar el curs 2018-19.  A l’escola som 8 nens i nenes: 1 a Infantil 4 anys, 3 a 1r., 1 a 2n. i 3 a 3r. de Primària.  Aquí ens podeu veure fent gimnàstica.  La nostra mestra es diu Fina i també tenim de mestres a la Judit, Eduard, Laura i Cristina.

Excursió al bosc de Tartareu

Dijous, 25 d’octubre hem anat a fer una excursió de tardor pels boscos de la variant de Tartareu.  Hem trobat fulles, bolets, glans, olives, ametlles, magranes… Fins i tot ha picat una vespa a l’Héctor i al Pol.  Ens hem cansat molt i potser hem caminat més de dos kilòmetres.  Hem trobat molts bolets verinosos i a l’acabar hem anat a veure els vedells grossos.

s

Centre de Titelles a Lleida i Balaguer

El dilluns, 28 de maig vam anar a Lleida a veure l’espectacle de titelles “Gulliver i el país de Liliput”.  Després vam anar a Balaguer, els nens i nenes d’Infantil vam visitar la comissaria dels Mossos d’Esquadra i els de cicle inicial vam fer una gimkama pel casc antic de Balaguer.   Tot i la pluja, vam poder fer-ho tot.

Colònies a Barcelona

Aquest curs hem fet colònies a Barcelona.  Hem estat a l’alberg Mare de Déu de Montserrat.  Les activitats fetes han sigut molt interessants: Parc Güell, Zoològic i Cosmocaixa.  Vam caminar molt i vam anar amb metro.  Sense parar i genial!

 

 

Teatre d’anglès a Camarasa

El divendres, 18 de maig vam anar al teatre d’anglès “Pirates for tea” a Camarasa.  Quina colla de nens i nenes d’escoles i ZERs de tota la Noguera!!  Vam veure el teatre, vam dinar al camp de fútbol i per la tarda vam cantar i ballar a l’espectacle d’animació musical fet pels mestres.  Superbééééé!!