HEM CONEGUT EL NIL!!!

Avui hem conegut el Nil, el germà del Dídac.

Ha vingut a visitar-nos a l’escola, i hem vist com ens pren el biberó i també com la seva mare el canviava . Després de fer-nos unes fotos li hem fet molts petons; al final s’ha quedat adormit i nosaltres hem acabat la festa  berenant sucs i galetes.

El Nil encara és molt petit però s’ha portat super bé!

El voleu conèixer?                    Aquí us deixem unes quantes fotos.

3 thoughts on “HEM CONEGUT EL NIL!!!

 1. Anna (Ricard)

  AQUESTA INICIATIVA HA ESTAT MOLT BONA. SEGUR QUE AJUDA A FOMENTAR EL VINCLE ENTRE GERMANS: EL PROTAGONISTA NO NOMÉS VA SER EL NIL, SINÓ TAMBÉ EL DÍDAC. UN PETÓ PER A TOTS DOS! I FELICITATS ALS PARES PER AQUESTES DUES CRIATURES!

 2. ELI.VENTURA

  VA SER IDEA DEL DÍDAC, PRESENTAR AL SEU GERMA A LA CLASSE, L’HI VAIG COMENTAR ALA ROSER I L’HI VA SEMBLAR MOLT BE…
  Soc el Dídac, ma va agrada molt purta el Nil a la classe,

 3. SÒNIA BATLLE

  Sóc la cosina del Dídac i del Nil. Em sembla una molt bona idea presentar a l’aula el germanet acabat de néixer! Potencia l’estimació i afecte entre germans. Espero que continuï aquesta posada en marxa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *