ANEM AL TEATRE

El dilluns vam anar al tetre a Vilanova a veure l’obra: L’Elefant i l’Aranya
És un conte d’un elefant i una aranya que son molt amics. A l’elefant li agrada molt gronxar-se amb les teranyines però un dia la teranyina es trenca; llavors les mares es discuteixen, s’enfaden i decideixen que els seus fills no jugaran mai més junts.
Quan els fills veuen això marxen junts perquè volen continuar sent molt amics i caminant, caminant van a parar a un bosc on tots són enemics ……
Al final i després de molts entrebancs les mares fan les paus i ajuden als seus fills i és així com pacten que per sempre més seran amics.

Aquest espectacle va acompanyat de moltes cançons que podeu escoltar-les en aquests enllaç:
http://www.transeduca.es/rec_fichas2.asp?id=194

 

Després del Teatre hem anat al museu de ferrocarril, on hem vist diferents tipus de trens i coses molt curioses.

Us en deixem un tastet.

2 thoughts on “ANEM AL TEATRE

  1. abril

    L’Abril va arribar molt contenta i també moolt cansada de l’excursió. El que més li va agradar va ser el teatre, la història de l’elefant i l’aranya. També s’ho va passa pipa al parc.

  2. Anna (Ricard)

    L’excursió va ser molt intensa (plena d’activitats i emoció). Molt adequada pels que van fer el projecte dels trens i també ben aprofitada per treballar l’escriptura. Les fotos de l’autobús en el viatge de tornada parlen per si soles. Els de P3 encara deuen arrossegar l’esgotament una setmana després, perquè els de P5 van arribar KO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *