HEM ANAT A VILAFRANCA AMB TREN !!!

EL DIVENDRES AL MATÍ VAM ANAR A VILAFRANCA AMB TREN, D’AQUESTA MANERA VAM PODER VEURE EN DIRECTE TOT EL QUE HAVIEM ESTUDIAT A LA CLASSE. VAM ANAR CAMINANT FINS A L’ESTACIÓ DE L’ARBOÇ, VAM COMPRAR EL BITLLET, VAM PUJAR AL TREN QUE ANAVA DIRECCIÓ BARCELONA, DESPRÉWS VAM PASSAR PELS MONJOS I LA PARADA SEGÜENT JA ERA VILAFRANCA. EN TOTAL VAM TARDAR 10 MINUTS.

UN COP A VILAFRANCA EL CAP D’ESTACIÓ ENS VA ENSENYAR L’ESTACIÓ, VAM VEURE LA CABINA D’UN TREN, VAM ENTRAR A DINTRE ON LA SENYORA VENIA ELS BITLLETS…

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!!!

2 thoughts on “HEM ANAT A VILAFRANCA AMB TREN !!!

  1. abril

    l’Abril es va quedar una mica trista perquè el dia de l’excursió estava malalta i no va poder anar-hi.

  2. Anna (Ricard)

    EI! VAU ENTRAR EN MOLTS LLOCS QUE LA GENT NORMAL NO HI TÉ ACCÉS: CABINA CONDUCTOR, GUIXETA DELS BITLLETS, OFICINA DEL CAP DE L’ESTACIÓ! AQUEST PROJECTE DELS TRENS EL RECORDARAN DURANT MOLTS CURSOS, N’ESTIC CONVENÇUDA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *