ELS NOSTRES ARBRES I LES VERDURES DE L’HORT

Durant aquest curs, cada classe ha treballat un arbre del pati de l’escola i ha plantat una verdura a l’hort.
Els nens i nenes de la classe de les estrelles han observat el CIRERER (està al costat de l’hort) com li cauen les fulles a la tardor i li surten a la primavera; li surten flors blanques i després el seu fruit: cireres. Fins i tot les vam poder tastar i també les que ens va portar en Martí. Pel que fa a l’hort hi van plantar ENCIAMS i quan van crèixer els vam collir i ens les vam endur a casa.
Els nens i nenes de la classe dels sols i les llunes han observat el NEGUNDO (està al costat de la caseta) també li cauen les fulles a la tardor i li tornen a sortir a la primavera, també en van calcar l’escorça del tronc. A l’hort hi van plantar COLS que van crèixer i les van collir per emportar-se les fulles i fer un bon caldo.
Finalment els nens i nenes de Plutó i Saturn van observar la POMERA (està a sota la sorrera de dalt) amb pomes a la tardor, de fulla perenne que torna a sortir a la primavera. I a l’hort van plantar FAVES que a finals de Maig van collir. A la classe també vam plantar una FAVA amb cotó fluix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *