MARINELAND

El passat dijous dia 27 de Maig vam anar a Marineland, a Palafolls. Un cop vam arribar el grup de P5 A, Plutó, va anar a fer el taller dels Dofins i la resta a veure l’espectacle de les Aus. Aquí vam esmorzar veient els guacamais, les cacatues i els lloros amb plomes de molts colors i de noms variats. Tot seguit ens vam dirigir a la piscina dels dofins, primer van sortir 2 lleons marins fent una exhibició i després els dofins. Un total de 5 van fer piruletes, “bàsquests”, nedar amb els monitors i menjar molt peix al ritme de la música.
En Bielde P5 B en va poder veure i tocar un d’aprop. Alguns grups van dinar en les zones d’ombres i els altres passejaven pel lloc observant flamecs, corbs marins, cigonyes i uns parents de’n Pingu, els pingüins.
En el taller dels Dofins un monitor ens va explicar que aquest animal és un mamífer (neix de la panxa de la mare), té 4 aletes que li serveixen per nedar i girar, moltes dents per caçar peixos que se’ls empassa. Els dofins respiren per l’espiracle, el forat de dalt del cap, quan estan fora de l’aigua. Al grup de P3 hi havia la Montse que ens va ensenyar la seva blanca panxa i va parlar fent sorolls i estava molt contenta d’estar amb nosaltres.
Cap a dos quarts de 4 vam tornar a l’autobús per tornar cap a Calldetenes. Ens va agradar molt estar en contacte amb aquests animals i ens ho vam passar superbé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *