Fàbrica Torras

El dijous dia 21 de Maig tots els nens i nenes d’Educació Infantil amb les nostres mestres vam anar a veure la fàbrica de xocolata Torras situada a prop de Banyoles. Quan vam arribar primer vam esmorzar i també vam poder veure els animals del mini zoo: xais, daines i cèrvols. La visita va consistir en veure un vídeo sobre la història de la xocolata i de la fàbrica, després vam poder visitar una sala des de la qual es veia l’interior de l’obrador amb màquines que fan les rajoles i altres que les empaqueten. Al final la noia que ens va atendre va regalar-los una xocolatina a cada un. Cap al migdia, l’autobus ens va dónar una volta a l’estany de Banyoles i així vam poder adonar-nos que és molt gran. Per dinar vam anar al Parc de la Draga, un espai verd molt gran i amb una zona de tobogan; després de menjar i jugar vam tornar cap a Calldetenes cantant: “La xocolata està molt calenta, la xocolata està molt calenta i jo no sé perquè, per què?”

BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *