INFORMACIONS

marca-definitiva.jpg   JA TENIM XANDALL!!!

Informació i venda: a l’espai de l’AMPA

 

 

Eleccions per renovar els membres dels consells escolars

Les eleccions tindran lloc entre el 23 de novembre i l’1 de desembre

consell-escolar.JPG

Tots els consells escolars dels centres públics i concertats i els consells de participació de les llars d’infants públiques i concertades han de renovar la meitat dels representants del professorat, dels pares i les mares i de l’alumnat i el delegat o la delegada del personal d’administració i serveis. El procés començarà el 2 de novembre i les votacions tindran lloc entre el 23 de novembre i l’1 de desembre. Els consells han de quedar constituïts abans del 15 de desembre.

Aquests consells són els òrgans de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres o de les llars d’infants. Les seves funcions principals són l’aprovació, el seguiment i l’avaluació dels projectes que desenvolupen l’activitat educativa del centre.

Més endavant us anunciarem el calendari del procés. Mentre tant aneu pensant en preparar la vostra candidatura!

https://www.gencat.net/diari/5232/08275011.htm

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2008

 

El BLOC de l’AMPA del CEIP Santa Anna s’ha presentat al PREMIS BLOCS CATALUNYA. 

Els Premis Blocs Catalunya 2008 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l’escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure.

Entreu al següent enllaç i deixeu el vostre vot, hi ha de temps fins el 30 de setembre:

http://www.premisblocs.cat/ seleccioneu la categoria EDUCACIO i busqueu en el llistat de blocs per ordre alfabètic, el bloc de l’AMPA: Nuria Sardà –  AMPA Escola Santa Anna Castellvell del Camp

 

AJUTS A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL DIDÀCTIC

ATENCIÓ: El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 30 de setembre de 2008!Per més informació passeu per secretaria.

 L’Ordre EDU/299/2008, d’11 de juny, convoca ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material didàctic complementari per a l’alumnat d’educació primària i d’educació secundària obligatòria, escolaritzat en centres sostinguts amb fons públics durant el curs 2008-2009.

Poden sol·licitar l’ajut les famílies dels alumnes que ja van obtenir-lo el curs acadèmic 2007-2008, si l’alumne/a no canvia de nivell educatiu:
– nivell d’educació de primària: cursos de primer a sisè,
– nivell d’educació de secundària obligatòria: cursos de primer a quart.

També el poden demanar les famílies dels alumnes la renda de les quals l’any 2007 no hagi superat els llindars màxims establerts a la convocatòria (ORDRE EDU/299/2008, d’11 de juny).

Per demanar l’ajut cal emplenar la sol·licitud i presentar-la al centre educatiu on l’alumne/a estigui matriculat per al curs 2008-2009. http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/

AJUTS DE LA GENERALITAT A LES FAMÍLIES PER INFANTS A CÀRREC

Informació general sobre les prestacions i ajuts a les famílies (2008)

Prestacions econòmiques per a les famílies amb filles i fills a càrrec (2008)

Ajut per part, adopció o acolliment múltiple, sotmès al nivell d’ingressos de la unitat familiar (2008)

També podeu trobar informació a l’adreça següent:

 http://www.cat365.net/Inici/Ciutadans/FamiliaINens/AjutsMenors3anys?I=1

 

HORARI JORNADA INTENSIVA 

 

A partir del dia 2  i fins el dia 19 de juny l’horari lectiu dels alumnes serà intensiu de:

9h a 13h

Els serveis que ofereix l’AMPA a les famílies són:

acollida de 13h a 13:30h

menjador de 13h a 15:30h

“Tardes sense tallers” de 15:30h a 17h i Acollida

El dia 19 de juny és l’últim dia lectiu del curs 2007-08.

mans.jpg

Vacances de SETMANA  SANTA:

Del 15 al 24 de març, ambdós inclosos.  

 

JORNADA DE VAGA 14 FEBRER

Benvolgudes famílies,

Conscients que una jornada de vaga no és una mesura agradable de prendre perquè comporta un esforç organitzatiu per part de tothom, us volem agrair el civisme que vau mostrar durant el dia d’ahir no portant els vostres fills i filles a l’escola.

Esperem que hagi servit per aconseguir una Llei d’Educació de qualitat i que contempli les necessitats de tots els sectors de la Comunitat Educativa.

Moltes gràcies.

 

jocs.jpg

 

 

RECOLLIDA DE JOGUINES

Durant tot el mes de gener podeu portar a l’escola aquelles joguines que encara estan en bon estat i que amb l’arribada dels Reis d’Orient han quedat arraconades d’avorriment. A l’escola en podem tornar a treure rendiment i seran molt ben rebudes.  

AVÍS

Us recordem que el dia 7 de desembre de 2007, l’escola romandrà tancada per ser festa de lliure disposició pel centre. Ens retrobarem un altre cop el dia 10 de desembre.

Dia universal de la infancia

18 de novembre de 2007: Dia Universal de la Infància. Podeu accedir a través dels enllaços d’aquest bloc, a la pàgina web “Drets dels infants” de l’Ajuntament de Barcelona i consultar propostes d’activitats que es realitzaran en motiu d’aquesta diada.

telefon1.jpg

Aquest és el nou número de telèfon que cal fer servir a partir d’ara per trucar a l’escola:  977 85 58 02

Durant un període de temps es mantidrà en funcionament el número de telèfon antic però cal que us apunteu el nóu a la vostra agenda!

 

Sorprès*  Exposició a la Biblioteca de l’escola: “Punts de reflexió: les violències contra les dones” organitzada per l’Ajuntament de Castellvell es podrà visitar del 5 al 8 de novembre de les 17h a les 19h.

Somriure* Relacionat amb aquest tema els alumnes de 6è realitzaran dimecres 7 i divendres 9 un taller per treballar els aspectes de coeducació i identificació de quins són els estereotips més comuns que per motius de gènere es donen a la societat. El taller el realitzarà l’empresa SINÊRGIES de Reus i s’ha organitzat a través de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Castellvell.

Deixa un comentari