Hola a tots/totes!! (Alumn@s,pares/mares i mestr@s) 😀 🙂 🙂
Tenia  pendent una sèrie d’articles relacionats amb l’inici de curs i amb les activitats efectuades durant aquest mesos de setembre, octubre i l’actual Novembre.Una vegada superades certes situacions d’inici de curs i amb l’estructura de funcionament organitzada, anirem posant en aquest i articles posteriors, reportatges-resums de les activitats programades i efectuades durant tot aquest temps, així com informacions i  activitats relacionades amb l’aprenentatge dels diferents nivells  d’ Infantil i Primària.
D’entrada , com el promès és deute, tal com vàrem quedar a la reunió d’ inici de curs (E. Infantil), exposo a continuació la presentació de diapositives amb la música de l’ Albert Pla, que molts pares/mares vareu demanar:

Moltes Gràcies per les vostres col·laboracions i participació a les diferents activitats, Grups de treball (Hort,Pati…) 🙂 🙂 🙂