La festa de Sant Antoni

Anem a fer coquetes de Sant Antoni.

coquetes

El passat dia 12 de gener, els alumnes de l’escola Sant Roc de Paüls, vam anar al Saló Parroquial, per ajudar a preparar les coquetes de Sant Antoni.
Gaire bé a totes les cases del poble en fem, per això tots sabíem més o menys com doblegar-les.
La recepta és la següent:
Coquetes de Sant Antoni
INGREDIENTS:
Nou tasses d’oli,
Una tassa de mistela,
Una tassa de anís,
Una tassa de líquid bullit matafaluga, taronja i llima,
Un ou sencer,
Tres rovells d’ou i
¼ sucre
PREPARACIÓ:
Primer s’omplin les tasses d’oli i una tassa de mistela, es tira en un ribell i es barreja tot.
Desprès es posa una tassa d’anís i juntament amb una tassa de líquid bullit de matafaluga, taronja i llima.
A continuació es tira dintre d’un plat, un ou sencer i es barreja, després es trien tres rovells d’ous separats de la clara i es torna a barrejar. Després es tira l’ou que has barrejat dins del ribell. A continuació es posa el sucre dins de la nata i es tira tot al bol. Quan notes que la pasta està una mica dura ja pots començar a fer les coquetes.
LES COQUETES ES FAN AIXÍ:
Primer agarres una mica de pasta i la peses mes o menys 40 o 43 grams. Desprès ja pots començar a fer la piloteta, fer-la plana, fer la sefeta de les casquetes i per acabar un pessic al mig.
Es couen i després es posa sucre….. i estan boníiiisimes.
Com no cabíem tots junts, vam anar en dos grups. Els petits també s’ho van passar molt bé fent de pastissers.
A l’endemà, vam esmorzar les coquetes que havíem fet, ja que ens les havien portat cuites i ensucrades.
I estaven….. ummmm

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *