La Rosa Maria ens va fer llegir una recepta i ens va dir que la féssim a casa. Quan vaig anar a comprar, no trobava un dels ingredients, la síndria. Per aquest motiu la vaig canviar una miqueta i vaig fer gelat de nata. Els meus pares em van gravar.
Va sortir boníssim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAU GISPERT
La recepta
– 14 llesques de pa de motlle sense crosta
– 1 pot de ketchup
– 1 pot de maionesa
– mig paquet de barretes de peix
– 1 pot de olives
– 6 llaunes de tonyina
Preparació:
Triturar les barretes a un bol, desprès esmicolem la tonyina i la barregem amb les barretes de peix. A continuació barregem la maionesa i una mica de ketchup a un bol a part, fins aconseguir una salsa de color rosa. Posem salsa rosa dintre del bol de tonyina i peix fins aconseguir una barreja pastosa. Fem una base amb dues llesques i mitja de pa de motlle. Escampem la barreja sobre el pa i ho tapem fent un altre pis amb el pa de motlle. Fem tres pisos. Un cop acabat, pintem el pastis, amb salsa rosa. Finalment tallem les olives i decorem el pastís.
PAU GISPERT i EIRA OLMEDO