Des del Programa Con-eix se’ns va oferir la possibilitat de realitzar un TALLER DE CONSERVES amb fruits i productes de l’hort amb l’objectiu de sensibilitzar els alumnes sobre el consum de productes de proximitat.
Així doncs, el passat dijous i divendres 29 i 30 de setembre al menjador de l’escola es va realitzar aquest taller que va comptar amb l’ajut d’algunes famílies. Es van elaborar conserves de meló, tomàquet i préssec on els alumnes es van transformar en autèntics cuiners i cuiners i des d’on van poder aprendre tots aquells aspectes beneficiosos que ens proporcionen les fruites i les verdures i la importància de conservar-les correctament per tal de poder-ne gaudir durant qualsevol època de l’any.
El resultat: una gran participació, una bona col·laboració i unes conserves per llepar-se’n els dits!
En podeu veure el procés i el resultat en imatges i, si voleu, també hi podeu escriure el vostre COMENTARI:
Va ser una activitat molt encertada. A part d’ajudar als nens a mi també em va servir de mini curset de cuina i una dia d’aquests a casa farem fruita en almívar.
Felicitats per la iniciativa!