TALLER DE CONSERVES

Des del Programa Con-eix se’ns va oferir la possibilitat de realitzar un TALLER DE CONSERVES amb fruits i productes de l’hort amb l’objectiu de sensibilitzar els alumnes sobre el consum de productes de proximitat.

Així doncs, el passat dijous i divendres 29 i 30 de setembre al menjador de  l’escola es va realitzar aquest taller que va comptar amb l’ajut d’algunes famílies. Es van elaborar conserves de meló, tomàquet i préssec on els alumnes es van transformar en autèntics cuiners i cuiners i des d’on van poder aprendre tots aquells aspectes beneficiosos que ens proporcionen les fruites i les verdures i la importància de conservar-les correctament per tal de poder-ne gaudir durant qualsevol època de l’any.

El resultat: una gran participació, una bona col·laboració i unes conserves per llepar-se’n els dits!

En podeu veure el procés i el resultat en imatges i, si voleu, també hi podeu escriure el vostre COMENTARI:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Medi Ambient, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TALLER DE CONSERVES

  1. Eva diu:

    Va ser una activitat molt encertada. A part d’ajudar als nens a mi també em va servir de mini curset de cuina i una dia d’aquests a casa farem fruita en almívar.
    Felicitats per la iniciativa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *