Visita als bombers

El dia 27 de maig, els nens i nens de P5 i 1er vam anar a visitar el Parc de Bombers de Lloret.Va ser molt divertit i vam aprendre molt! Ens van ensenyar totes les eines que tenien al camió i perquè les feien servir. La veritat es que en tenen moltes! A més ens van deixar posar la jaqueta i el casc que fan servir ells, pesava molt!, ens van explicar que tot l’equip sencer pesava 35 quilos!!!Després ens van deixar pujar al camió, tocar la sirena i fer veure que nosaltres érem els bombers, quan vam acabar ens van ensenyar com tiraven l’aigua, però no gaire estona, perquè no la podíem malgastar!Per acabar ens van ensenyar totes les instal·lacions, on dormien, dinaven, descansaven… i el gimnàs on feien esport, ja que ens van explicar que era molt important estar en forma per ajudar a la gent! Nosaltres ho vam intentar, però era molt difícil!Va ser un dia genial i ens ho vam passar molt i molt bé!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *