HE LLEGIT…

En aquest espai podeu comentar els llibres que esteu llegint. Deixeu les vostres opinions, que us ha agradat més, sí el recomaneu als companys/es,…

llibres-1pq

En el teu comentari has d’escriure:

 • El títol
 • L’autor
 • Resum
 • Què vols destacar?
 • Opinió Personal

157 comentaris a “HE LLEGIT…

 1. Hola sóc l’Aitana F.
  Jo us recomano un llibre que es diu Al Galop, És d’una col·lecció que es diu Escola de princeses. L’autora es diu Prunella Bat.
  El llibre tracta de 4 amigues que són princeses. La seva directora d’escola és molt exigent i insisteix en que les seves alumnes aprenguin a muntar en cavall. Per a una de les 4 amigues que es diu viky és bufar i fer ampolles, perquè el seu pare és veterinari i li ha ensenyat a muntar a cavall i a tot el que es pugui muntar, però per a les altres no és el mateix i així va relatant la història però jo ja no us conto per a en sapigueu més llegir-vos-el vosaltres mateixo- A mi m’ha agradat molt. Jo el recomano perquè és superdivertit i molt graciós. Sobretot el recomano a la gent que li agradin els cavalls i l’equitació. Ho passareu molt bé llegint-lo.

 2. He llegit un llibre del Tiro Liro que es diu “Investigació a l’escola” escrit per Estelle Vendrame.
  Va de que algú estava robant a l’escola i dos nois volien resoldre el misteri però el conserge els vigilava perquè creia que els nens eren els lladres.
  Un dia van anar a veure l’avi de l’Isona perquè té una gossa,la Rita, amb un nas increïble i li fan ensumar una bufanda. La Rita porta als nens fins a un edifici abandonat i allí coneixen als veritables lladres que són dos germans que viuen allí fins que sa mare es curi.
  El conserge els enxampa i fa marxar a l’Isona i a en Tristany a casa seva enfadats.
  El dilluns arriba a l’escola un nou company, en Teo, el nen que havien conegut a la casa abandonada i que ara tenia una casa on viure amb la seva germana gràcies al conserge.

  A mi m’ha agradat que el conserge semblava que era dolent i al final va ajudar als nens que havien robat.

 3. Hola sóc el Laurentin,
  He llegit el llibre que es titula La Laura i en Joan. L’autor és Josep M. Lopez. El llibre tracta de la Laura i en Joan són dos infants amb poders màgics que de tant en tant participen en recerques superinteressants. Però la maga que se’ls va aparèixer dins de la llàntia màgica del museu els va fer prometre que només els farien servir durant un parell de dies. Si voleu saber com acaba el llibre heu de llegir-lo. És molt interessant .Fins a la pròxima

 4. Hola Sóc la Xènia i he llegit un REPORTER DOC.
  No té autor.
  EL CERVELL DELS ANIMALS.
  Les vespes construeixen el niu de sis costats, mastegant la fusta i fent unes boles de pasta.
  Els ocells insectívors mengen insectes de l’escorça dels arbres, tenen el bec massa curt per gratar l’escorça per això necessiten una espina de cactus per poder agafar la larva. Viuen a les illes Galàpagos, a l’oceà Pacífic.
  Una cria de sípia es pensa que, quan l’animal que vol caçar, quan s’amaga ja no existeix.
  Aquest llibre us el recomano, és molt interessant.

 5. Hola Sóc el Victor.
  Aquesta setmana he llegit un llibre de Carmina del Río que es titula El meu amic el geni i tracta d’una nena que es diu Anna que té una caixa amb un geni a dins. El geni és el seu amic i l’ ajuda amb els seus problemes. Un dia a l ‘escola ella i els seus amics s’escapen per anar a buscar una pilota i els castiguen a l’escola i a casa seva. L’Anna sap que està mal fet i parla amb el geni perquè està molt trista. El llibre m’ha agradat: sempre no hem de fer el que ens diuen els amics.

 6. A mi m’agraden molt els cavalls!
  I també m’agraden molt les històries gracioses!
  L’hauré de llegir!
  Gràcies Aitana!
  Jose

 7. Hola sóc el Laurentin.
  El llibre que he llegit es diu UN GOS GAIREBE FEROTGE. L’autora es diu M. Angels Bogunya.
  El protagonista, Baldufeta, és un gos i ens explica com ho ha de fer per sobreviure a l’abandonament perquè la seva família l’ha deixat al carrer. Una vegada al carrer trobo amics i l’ensenyen a ser ferotge i a dir paraulotes i comportar-se malament. Al principi le agradava comportar-se malament i després va reflexionar i va pensar que el que feia no estava bé.
  No s’han d’abandonar als animals.
  Us recomano aquest llibre.

 8. Hola soc en Germán :
  M’he llegit un llibre que es diu La girafa el pelicà i el mono. L’autor és el mateix Roald Dahl. El llibre tracta d’una botiga de bombons que està al costat de la casa d’en Bill. Un dia va passar pel costat i es va dir:” a mi m’agradaria veure la confiteria abandonada per dintre”. Quan va vindre per la tarda va veure un cartell que ficava ES VEN i al dia següent ficava venut. Va dir: “a mi m’agradaria tindre-la”. Va veure uns sers vius que tiraven totes les coses que hi havia a la botiga de bombons. A la porta de la tenda ficava LCLD, que significa la companyia “llimpiafinestres desdesempre”. En Bill va fer un crit i tot el territori va fer silenci, va sortir una girafa un pelicà i un mono. Li van preguntar que què feien allí i ell va dir: “intentar calmar una mica l’espai”. Vine, el van pujar al cap d’una estona, van toca el timbre de la botiga. Era un xofer d’un duc que li va fer una carta i deia: un dia vaig passar pel costat de la empresa LCLD i com que el duc portava molts any sense rentar les finestres de la casa li va dir que si podia rentar les finestres de casa seva. I van dir que sí. Al dia següent van anar a casa del duc i li van netejar les finestres. En una van veure amb senyor robant així que el pelicà amb el seu enorme bec va agafar el lladre i se’l va endur la policia. El duc va dir que no sabia com donar-los una recompensa, així que els va donar la seva meravellosa casa.
  FI
  A mi m’ha agradat quan el pelicà agafava al lladre amb el seu impressionant bec.
  Jo us el recomano. Però compte quan enxampeu a un lladre!

 9. Hola sóc el Àlex.
  Aquesta setmana he llegit El petit drac Coco.
  Tracta de que el Coco no sap volar.
  Després la mare marxa a l’illa dels dracs.
  En Coco comença el viatge sol i coneix amics que fan el viatge amb ell,
  i així aconsegueix arribar a l’illa dels dracs i es troba als seus pares.

 10. Hola sóc l’Anna.
  El llibre que m’he llegit és: Un gos gairebé ferotge.
  Autor/a :M. Àngels Bogunyà
  Il•lustracions : Daniel Jiménez
  Tracta : D’un gos que viu amb una família de sapastres i se’n van de vacances i paren un moment. Llavors el gos se perd i va amb una manada de gossos i ha d’aprendre a robar menjar als supermercats.
  Opinió personal :a mi no m’ha agradat, no us el recomano. Potser als que els agraden els animals o els gossos potser que sí, però a mi no.

 11. Hola a tots. He llegit un llibre que es diu Tina superbruixa i el regne magic. Tracta d’una nena que rep un telescopi que havia comprat i comença a buscar alguna cosa per mirar i com que neva agafa un floc de neu i el mira, llavors mira el seu llibre de màgia i acaba en un món molt diferent al nostre. Allí ha de fer una missió molt important i la compleix. Jo el recomano perquè m’ho he passat molt bé llegint-lo. Adéu.

 12. Hola soy el Sergi. Este libro se titula EL PICHICHI IMPORTADO, su autor se llama Carlos Elsel. Este libro trata de un equipo de futbol llamado: Club Atlético Olivares. Que no ganan ni un partido porque no se les da bien jugar al futbol.
  Al final de temporada les tocaba jugar contra el equipo del pueblo vecino que se llaman trianguleños. El Tío Eufrasio, el entrenador de Club Atlético Olivares, ha pensado contratar a un Brasileño. Este jugador Brasileño les ayudó mucho a ganar el partido. Ganaron doce a cero.

  Yo destaco la manera de hablar que tienen los jugadores, hablando en broma.
  ¡Os lo recomiendo porque es muy divertido!

 13. Molt bé Anna!
  M’agrada que tinguis el teu propi criteri a l’hora de triar llibres i està molt bé que expliquis perquè a tu no t’agrada però que pot haver altres nens i nenes que sí els pugui agradar.

  Moltes gràcies
  Jose

 14. Uf! Déu n’hi do quines aventures!
  No pateixis que jo no enxamparé cap lladre!!
  Gràcies Germán!
  Jose

 15. Molt bé Laurentin!

  Ja veig t’ha agradat aquesta història. A més, tracta d’un tema molt interessant com és l’abandonament dels gossos, que és una cosa que no s’ha de fer mai.

  Moltes gràcies i continua així de bon lector!
  Jose

 16. Hola soc el Guillem,
  El llibre que m’estic llegint és de Carmina del Río, es titula El meu amic el geni. Aquest llibre tracta d’una nena que es diu Anna i el seu avi li regala una caixa que li soluciona tots els seus problemes i un dia li passa una cosa a l’escola i clar l’Anna es posa molt trista i li va a preguntar al seu amic geni.

  A mi el personatege que més m’ha agradat ha estat el geni.
  Aquest llibre el recomano a tota la classe.
  Adéu

 17. Hola sóc el Àlex.
  He llegit EL NEN, un llibre sobre Charlie Chaplin. És un llibre molt bonic i trist.
  És una història real, que va passar fa molts anys.
  Tracta d´un nen abandonat, i en Charlot el troba i el vol cuidar.
  Fins que apareix la seva mare i els tres viuen junts.

 18. Hola, sóc el Dani.

  He llegit un conte que es diu :Tom Gates Festival de genialitats (mes o menys)
  El autor es:L.Pichon
  Tracta d’un nen que es diu Tom Gates
  i té un amic que es diu Derek i els hi passen moltes coses a l’escola, a casa…
  Té uns profesors com : la senyora MOSTATXington (lo de mayuscules ja t ‘ho diu tot). Després té una germana que es diu Delia i li fa la “guitza”. El seu amic Derek té un gos, el Pollastre.
  És molt divertit i humorístic .

  Adéu
  Dani

 19. Molt bé Dani!
  Amb els noms d’alguns personatges ja es veu que ha de ser un llibre divertit!
  Moltes gràcies.
  Jose

 20. Hola a tots,
  Torno a enviar el resum que vaig enviar el dia 15 de desembre, que veig que no surt.

  Títol: El mirall del futur.

  Hola sóc el Sergi.

  El seu autor es: Jordi Sierra i Fabra.

  Aquest llibre tracta d’un nen que es diu Xavier. Gairebé sempre arriba tard a classe. Un dia el Xavier quan tornava del col•legi va intentar passar per un carreró fosc i vell perquè li agraden molt les aventures.
  Quan ja estava a punt de creuar el carreró es va trobar amb un vell que venia miralls del futur. Aquest home vell era molt estrany perquè tenia un ull de cada color i quan s’enfadava li canviaven de color. Al final el vell li va vendre un mirall del futur. Quan va arribar a casa el primer que va fer va ser mirar-se al mirall del futur i va veure el resultat de la copa del rei. I després es va tornar a mirar i es va veure ell aprovant l’examen de matemàtiques. El dia següent li tocava fer l’examen. Quan va acabar l’examen el professor li va dir que havia suspès. Quan es van acabar les classes se’n va anar una altra vegada al carreró per parlar amb el vell. Molt enfadat es va queixar de que el mirall no anava bé, perquè un dia sortia al mirall que aprovaria l’examen de matemàtiques i el dia següent li va dir el professor de matemàtiques que havia suspès. El vell li va dir que havia canviat el futur, perquè quan ha vist al mirall que aprovaria l’examen i va fer el “vago´´ el seu futur va canviar. Si hagués mirat el mirall abans d’anar-se’n a dormir s’hagués vist suspenent.
  Va aprendre la lliçó i al pròxim examen va treure un 10.

  A mi el que més m’ha agradat ha sigut la fantasia que hi ha.

  Jo us el recomano a tots perquè és molt divertit.

  Sergi

 21. Gràcies Sergi!
  Disculpa la tardança però hem tingut problemes amb internet i amb la web. Ara ja està solucionat!
  Sembla un llibre ben divertit i interessant!
  Continua així de bon lector!
  Jose

 22. Hola sóc en German:
  M’he llegit un llibre molt interessant que es diu “La repugnant cara del terror”.
  És de l’editorial Pesadillas. Que com bé diu l’editorial fa molta por.
  L’autor és Adolfo Martín.
  El llibre que he llegit tracta d’una nena molt atrevida i presumida que es diu Courtney. Es creu molt valenta i fa que Eddie i els seus amics es sentin acovardits. Però Eddie ha dit: VAL JA! I està disposada a fer-li un bon ensurt d’una vegada per totes. Posa en marxa el seu diabòlic pla. Agafa a la seva amiga i la porta cap al barranc pudent de Mudi Creek amb la intenció de fer-li un bon ensurt. Ella sap que Courtney creu en aquells absurds rumors sobre els monstres repugnants que viuen en el fang. Eddie no sap el perill que cor… però el rumor pot ser veritable.
  FI
  A mi m’agrada quan no podien espantar a la Courtney. I no intenteu no tenir por perquè és molt absurd, tothom té por.
  M’agradaria que llegíssiu aquest llibre. Però que no vulgueu anar al bosc de nit a veure si surten els Monstres de la Mitjana perquè a lo millor us mengen de veritat, no com diu de vegades la Jose.

 23. Hola sóc la Lucia,
  El llibre que he llegit és: “LECCION DE PESCA” .
  Tracta d’un pescador i un turista. És un pescador que dormia a la seva barca, i un turista el va despertar fent-li fotos. Quan el pescador es va despertar es va enfadar i el turista li va dir : que no surts al mar? i el pescador li va dir que ja havia sortit al matí. El turista li va dir : però, si surts una altra vegada tindràs menjar de sobra. El pescador va negar amb el cap, però el turista li va oferir moltes coses més, i el pescador li va dir que sí.
  Jo recomano aquest llibre perquè és molt entretingut.

 24. Hola sóc el Víctor.
  El llibre que m’he llegit es titula La reina d’Egipte en perill. M’ha agradat. Tracta d’una nena que viu a Egipte i la seva mare treballa per la reina, ella es fa amiga del príncep i descobreix que el general vol matar a la reina i junts la salven. La Merit i el princep es fan molt amics i juguen junts.

 25. Hola sóc el Sergi. Aquest llibre es titula: FA ANYS I PANYS, la seva autora és Enriqueta Capellades.
  Aquest llibre tracta d’un poble que es deia Pararà, que tenien dos reis: El rei i la reina. Cada any quan era primavera venien les cigonyes que es ficaven al damunt de les xemeneies de les cases. Aquest dia feien una festa per celebrar-ho.
  Un dia quan ho estaven celebrant va passar una cigonya que anava al seu niu per pondre l’ou però no ho va fer a temps. L’ou va caure a damunt de la corona del Rei i es va trencar al seu cap.
  Des d’aquell any el rei va ordenar trencar totes les xemeneies perquè les cigonyes no vinguessin mai més. Només va quedar un estable al que no l’havien destrossat la seva xemeneia. Però el poble on les havien destrossat totes es van posar a plorar, perquè van anar passant les primaveres i no venia cap cigonya. A l’estable d’en Nicolau encara anava venint la seva cigonya.
  En Nicolau volia que tornessin a construir les xemeneies de les cases perquè totes les cigonyes tornessin.
  Van preparar un pla: El dia següent al matí la cigonya va anar a l’habitació del bebè príncep, el va agafar i se’l va emportar a l’estable d´en Nicolau. Durant 1 any al castell també hi va haver tristor perquè el bebè príncep havia desaparegut.
  La primavera següent, quan la cigonya d’en Nicolau va venir, en Nicolau l’hi va donar el bebè príncep a la cigonya per portar-lo al seu bressol. El rei l’hi va donar una medalla a la cigonya d’en Nicolau perquè havia tornat el seu bebè al bressol.
  Llavors el rei es va ficar molt content i va manar als soldats que tornessin a construir les xemeneies de les cases, perquè les cigonyes tornessin al poble.

  Jo destacaria el fons del llibre, els jardins que hi surten i que els personatges fan coses molt divertides que fan gràcia.

  La meva opinió personal és que és molt entretingut de llegir. Us el recomanaria a tots i a totes!!!

 26. Titol: Els quatre musics

  Autor:Teresa Sabater
  A un ase el seu amo li pegavaa perquè volia que fes el treball mes de pressa, però l’ase era ja vell i va fugir de casa. I caminant es va trobar un gos. L’ase li va preguntar: què et pasa?i el gos li va explicar. L’ase va dir: a mi em passa el mateix que tu. Vols continuar el viatje amb mi? El gos va respondre que sí i així va continuar, al cap d’una estona es van trobar un gat que també li passava lo mateix i l’ase li diu: vols venir amb nosaltres? i el gat va dir que si .I tots tres van continuar i tot caminant es van trobar un gall, amb la veu molt bonica però els amos ja no el volien,i l’ase li va preguntar que si volia anar amb ells
  i va dir que sí. I a l’ase se li va acudir que podien fer una orquestra i al cap d’una estona es van trobar una casa amb uns lladres dins, i els quatre van cridar i quan els lladres va sentir el crit van sortir corren.
  I els quatre van entrar a la casa per dormir, llavors el que manava als lladres va haver d’entrar sol i quan va entrar va trepitjar la cua del gat i va cridar i tots es van despertar i el van atacar, però va sortir de la casa i al veure al seus amics
  el lladre es va inventar tot lo que li havia passat.
  I van tornar tots però quan es van adonar de la mentida van marxar
  i mai més van trepitjar aquelles terres i van començar la orquestra

  A mi m’agradat el conte.

 27. TITOL: La Laura i en Joan aprenen de la natura.
  TEXT: Josep M. López Madrid
  RESUM: La Laura i en Joan van d’excursió al bosc i fan 2 activitats la primera es tirar-se per una tirolina i la segona es passar un pont des de dalt d’un arbre i quan acaben de fer les activitats venen uns ajudants de l’ICIQ per que els ajudin en la recerca de la molècula. A la recerca diuen que si la molècula pot funciona contra el càncer.

 28. Hola sóc el Guillem P. i el libre que m’estic llegint es diu L’Ocell Meravellós.
  Aquest llibre es d’un autor que es diu Joaquín Carbó.
  Aqueste llibre va d’un noi que tenia un ocell que era únic perquè feia ous d’or i aquell ocell no estava content perquè ell volia viure a l’aire lliure i apart aquell ocell el seguía molta més gent que volia els seus ous d’or.
  Però al final el pobre Ocell va poder fer allò que volia fer al principi de la història: Viure a l’aire lliure.
  A mi el personatge que més m’ha agradat ha estat l’Ocell Meravellós.

 29. Titol:Tremoli

  Autor:Arnaud Almeras

  Hola sóc l’Ivan.
  Aquest llibre tracta d’un escuder que estava netejant les armes del cavaller Milanys, de sobte apareix el cavaller i li diu que han segrestat a la princesa. El cavaller marxa amb l’escuder i a l’entrar al castell, al cavaller l’atrapa una xarxa i l’escuder surt com una bala. Es va passar les proves per un pel:primer va entrar a una habitació i una fletxa li va passar per damunt, després un gos gegant i l’escuder es va apartar i per sort es va trobar al gos estampat en la paret, després es va apartar una altra vegada i li va caure una pedra al seu costat. Es va arrepenjar en una paret i darrere que era una porta secreta estava la princesa i com no li podia deslligar les cordes, li diu que les fregui i que era un escanyolit i li va va fer tanta tanta ràbia que ho va fer amb les dents. Va tirar la porta d’una puntada.
  Per fi van sortir i va arribar l’Escarabat i el va vèncer i l’escuder va tallar la xarxa i quan el poblat va veure que ja arribaven a l’escuder el van nomenar cavaller

  Aquest conte m’ha agradat molt us el recomano a tots

 30. Molt bé Ivan F.!
  Moltes gràcies per la teva recomanació!
  És un llibre ple d’aventures!
  Jose

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *