10 comentaris a “AVUI COMENCEM ELS TALLERS

 1. Hola nois i noies de P-5, m’agrada molt el nom de la nostra clase Els Pirates.
  També m’agraden els tallers que farem, sobre tot el de treballar amb el fang. Ja sabeu que faig cuadros, un dia faré un per a la clase.

 2. Hola a tothom!!!
  Però que bona estava la pizza que vareu fer!!!!
  Al pare i a la mare els va agradar molt, però el que més cridava que en volia més era el Joan, el germanet del Dani, que no parla però es fa entendre, i pel que sembla deia “que estava boníííííísima la pizza que havia fet el Dani”.
  Felicitats pirates.

 3. Me gusta mucho el colegio, este fin de semana lo he encontrado a faltar, estoy muy contento desde que llego Jose, también me gusta mucho el nombre de la clase, me gusta jugar con mis amigos, me gustan mucho los talleres y me gusta mucho los “racons”, os mando un besito a todos.

 4. Hola Pirates,
  Quiero daros la enhorabuena por lo bien que estais trabajando, desde que habeis empezado el nuevo curso no habeis parado de sorprendernos con vuestros trabajos, dibujos, talleres.. y sobre todo me ha gustado mucho el libro de lectura que hemos leído juntos este finde…
  Enhorabuenaaa…
  Qual será la próxima sorpresa???

  Miguel Angel
  (Papa de Aitana)

 5. M’AGRADA MOLT EL TALLER DE FANG, AMB ELS IMANS QUE HEM FET. JA VEUREU QUAN ESTIGUIN SECS
  EL TALLER DE RECICLAR TAMBÉ M’AGRADA MOLT, TAMBÉ M’AGRADA EL DE “MIREM I ESCOLTEM”.
  M’HAN AGRADAT MOLT ELS MISSATGES QUE M’HEU FET.
  ANIMS COMPANYS, QUE HO ESTEM FENT MOLT BÉ.
  SALUT I PIRATERIA.

 6. ENS HAVÍEM OBLIDAT. DES D’AQUÍ, UN MISSATGE D’ÀNIM PER LA PAPALLONA OMAR. TINC MOLTES GANES QUE VINGUIS AL COLE I TAMBÉ PENSO QUE TROBES A FALTAR ALS TEUS AMICS.

 7. M’agraden molt els tallers que farem aquest any i sobretot poder compartir-los amb els meus companys i companyes de classe que són els millors. Una abraçada.

 8. Hola pirates! He vist el video de Màgia amb la càmara, i m´ha agradat molt com han actuat els macs. També m´ha agradat fer el taller de fang. Visca els pirates!!!!

 9. Hola soc l´Ariadna, m´agrada molt els tallers i jugar als racons, sobretot el restaurant del Bob Esponja!!!!

 10. M’AGRADA EL TALLER DE FANG I EL DE CUINA, I M’HO PASSO MOLT BÉ A L’ESCOLA.
  SALUT I PIRATERIA!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *