Marató de ràdio escolar

Per segon any consecutiu, del dilluns 23 al divendres fins al 27 de març es realitzarà la segona emissió de ràdio col.laborativa dels centres educatius de Catalunya.Durant cinc dies s’emetran 10 hores diàries de ràdio per Internet. Els programes podran ser en directe o en diferit.

La nostra emissora Beepbeep Ràdio hi participarà amb dos programes: El dilluns 23 de març a les 16’00 i el dijous 26 a les 12’00. A més, també s’emetran els programes en diferit, que ja hem realitzat aquest curs ( dijous 26 de març de 13’00 a 13’30h) .No deixeu d’escoltar-nos!

Des d’aquest enllaç, podreu escoltar els programes. Fins aviat!!!

play.jpeg

MOLT IMPORTANT: Per escoltar-lo necessitareu el programa Real Player instal.lat en el vostre ordinador. El podeu descarregar fent clic aquí.

Deixa un comentari