Nova edició del concurs endevina endevinalla de Biip Biip ràdio

Què tal nois i noies? Com esteu?

Després d’un trimestre sense programes, tornem amb més concursos i més endevinalles per posar a prova el vostre enginy. Recordeu com funciona el programa?4774473-vintage-retro-singer-microphone-with-abstract-background

Molt senzill; escolteu bé el programa que teniu a continuació i quan sapigueu la resposta ompliu la butlleta que us han repartit a la classe. Dipositeu la butlleta a la bústia de la consergeria i a esperar que hi hagi sort.

Ànims i … a participar!!!

 

 

 

 

Ja tenim els guanyadors del 3r concurs!

Hola nois i noies, oients de Beep Beep Ràdio!

Què tal com esteu? A punt de celebrar les festes de carnaval, oi? A continuació l’equip de la ràdio de l’escola us presentem el programa on podreu conèixer qui han estat els guanyadors del 3r concurs, “de la música a la pel·lícula”. Escolteu-lo amb atenció i a veure si teniu sort!!!

FIns el proper programa!!!

3r Programa, “de la música a la pel·lícula”

Nois i noies, ja tenim el 3r programa del nostre concurs. Escolteu-lo atentament i a veure si aquesta vegada teniu sort i us emporteu el premi!

Us recordem que donarem un premi individual, a partir del sorteig de les respostes correctes, i un altre per la classe que hagi participat més. Animeu-vos!

3r programa:

logo programa de la música a la pel·lícula

Ja tenim guanyadors pel segon concurs!

Com esteu nois i noies, oients i seguidors de la nostra ràdio?!

En primer lloc dir-vos que tot l’equip del programa està molt content i agraït de la gran participació que hem tingut en aquest segon programa. Com a novetat, donarem també un premi al grup que hagi participat més. Ja podeu escoltar el programa i sortireu de dubtes!

Que hi hagi molta sort!

El segon programa!

Què tal nois i noies? Esteu a punt per a participar al 2n programa?

Abans però us volem mostrar el lliurament del premi al nostre primer guanyador. A veure si teniu sort i el proper sou vosaltres!

20151202_112914

Lliurament del premi a la Laia, germana de l’Eloi.

20151202_112903-1

A continuació teniu el segon programa, “De la música a la pel·lícula”. Escolteu atentament i molta sort!!!

 

 

Ja tenim el primer guanyador!!!

De la música a la pel·lícula! Un programa de Beep Beep ràdio.

Nois i noies, en primer lloc felicitar-vos a tots per la gran participació. Molts de vosaltres heu omplert a la butlleta del programa i heu respost correctament. Ara només us falta escoltar bé el programa que teniu a continuació a veure si heu tingut sort!!!

Ànims i no deixeu de participar!!! La propera setmana ja tindreu el programa número 2.

Tornen els programes concurs!

Nois i noies de l’escola, què tal? Com esteu?
Després de les vacances i aquestes primeres setmanes de curs, hem tornat a iniciar els tallers de ràdio amb els alumnes de 5è i 6è.
Ja sabeu que uns dels programes que més ens agrada fer són els concursos. Com aneu de cinema? Bé? Serieu capaços de recordar les bandes sonores de les vostres pel·lícules preferides? En el programa que començarem en aquest nou taller us posarem a prova!
En breu, en el bloc de la Beep Beep Ràdio, el primer programa. Estigueu atents i participeu, que hi ha premi!!!

Concurs “Sense faltes millor!!!”

Què tal nois i noies!

Després d’un període sense programes, concem la temporada. Avui us presentem el primer programa del concurs “Sense faltes millor!!!”. Un programa adreçat als alumnes de 3r a 6è de primària i que us ajudarà a escriure sense faltes d’ortografia!

La dinàmica és molt senzilla. Com sempre, teniu a disposició unes butlletes on haureu d’escriure el vostre nom i classe. Després  cal que escolteu el programa amb atenció. Finalment us tocarà escriure la frase enunciada al concurs sense cap falta d’ortografia. Entre totes les  butlletes correctes farem  un sorteig i donarem un petit premi al guanyador o guanyadora.

Ànims i molta sort!!!

Clica per escoltar el programa.