3 thoughts on “Flors blanques

 1. Jaume I Post author

  Gràcies per les teves paraules i records!
  Mirarem el llibret que ens demanes… però paciència, és de fa 14 anys!
  Per cert, deixa el nom i cognom siusplau (és norma de funcionament del bloc)
  A reveure!

 2. Ginush

  Les fotos m’han conmogut moltíssim. A part de que són precioses, per primera vegada en molt de temps torno a veure la que va ésser la meva escola quan tenia 6 anys i vivia a Pineda de Mar… tinc tants records d’aquest pati… el primer dia, parlant amb les professores i jugant a fer pastissos de terra, perseguint-nos, etc. en resum, una part meravellosa de la meva infància.

  Si pot ser, podrieu publicar en pdf, si no és gaire molèstia, el “llibret” que es feia per a Sant Jordi de l’any 1996/97? És que el tinc a la memòria i em faria molta il·lusió. Moltes gràcies i salutacions a les professores!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *