SORTIDA A LA FAGEDA

El dia 17 de novembre vam anar a la Fageda d’en Jordà. Un cop esmorzats, vam visitar la granja de vaques, primer les prenyades, després les lleteres i al final els vedellets. També vam veure la sala de munyir i la fàbrica de iogurt per fora. Ens en van regalar un: Gairebé tots triàrem el de xocolata!!!   Mmmm qué bo!!!!

Més tard, vam agafar l’autocar , que ens va portar a un descampat on vam menjar i jugar. Un grup va anar a passejar pel bosc, on vam trobar moltes pedres volcàniques, un altre va jugar a futbol o a d’altres coses.

Una mica abans de marxar, vam fer una passejada per la fageda,que estava en el pic de la tardor, allà vam tocar les fulles i vam viure un moment màgic fent-les volar:  Semblàvem criatures fantàstiques en un bosc encantat!!!

Al final vam marxar una altra vegada a l’escola. Vam passar un dia divertit i interessant!!!