La Carla Aledo a l’escola!

Fa unes setmanes a la biblioteca escolar va arribar l’Univers invers de la il•lustradora  Carla Aledo.  Als infants de 1r els va sorprendre tant el conte que van escriure una carta a l’autora convidant-la a venir a l’escola i demanant-li que els expliqués el secret dels pop-up’s.

La Carla va acceptar la invitació. Aquest matí els ha visitat a la biblioteca, ha conversat amb ells i ha captivat els infants parlant dels contraris que recull el seu conte. Per acabar, d’una capseta petitona de llautó ha fet aparèixer formigues i formiguetes que han estat les protagonistes d’un taller de postals on els ha ensenyat a fer pop-up’s!

Observant l’expressió de la cara de petits i grans certifiquem que tots plegats han gaudit de la trobada!

Podeu veure les fotografies de l’activitat d’aquest matí clicant al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/vbosDt7KzobEQwzC9

La Carla escrivint una nota al Llibre de visites de la Biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *