Fem pinya. Capgrossos de Mataró.

El passat divendres vam lliurar un petit obsequi a Cugat Comas, anterior Cap de colla dels Capgrossos de Mataró, per agrair-li, des de la comissió de la biblioteca, la seva col·laboració en el projecte de Sant Jordi d’aquest any; Pensant en els altres, FEM PINYA.

Li hem regalat el llibre “De què fa gust la lluna” de Michael Grejniec, on un grup d’animals s’ajuden i comparteixen  un repte; saber de què té gust la lluna. El què en un primer moment sembla impossible es fa realitat gràcies a la cooperació i l’ajuda de tots. Conte que ens ajuda a la reflexió sobre alguns dels valors com la solidaritat o la força de la unió. Valors que segur que tenen molt en compte els castellers.

MOLTES GRÀCIES!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *