EL JOC DE LA LECTURA DE L’ESTIU 2013: MIRA QUE SÓN BÈSTIES!

 

 

Dins del marc del “Pla d’impuls de la lectura“, impulsat pel Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament de Reus ens ha ofert una iniciativa molt engrescadora per fomentar el gust per la lectura en els nostres infants.

 

La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus i la nostra escola han començat una experiència de dinamització de la lectura anomenada “El joc de la lectura“, que forma part del projecte “Impuls de la lectura en el temps de lleure“.

 

Des de la Biblioteca de la ciutat i el Pla Educatiu d’Entorn de Reus se’ns proposa a l’escola un projecte que fomenti la lectura com una activitat plaent i educativa, tot posant a l’abast dels alumnes de l’escola els recursos necessaris.

 

La posada en marxa del projecte ha estat aquesta setmana. Una educadora va venir a l’escola a explicar en què consisteix tot aquest projecte. Tot seguit, va explicar una història protagonitzada per animals, que pertany a una col·lecció de contes i llibres per a infants i joves anomenada “Mira que són bèsties!“.

 

El dilluns la sessió va ser pels alumnes de cicle inicial, avui dimecres serà pels del cicle mitjà i el proper divendres tancaran la sessió els alumnes del cicle superior.

 

El projecte seguirà durant les pròximes setmanes amb un mural i la narració dels contes i llibres, per part dels tutors, que ens ha deixat la Biblioteca pública Xavier Amorós.

 

Us deixem amb enllaços interessants del projecte “El joc de la lectura“.

http://jocdelectura.blogspot.com/

http://www.xtec.cat/~figlesi2/jocs/jocslectura.htm (Activitat de lectura JClic)

cartell_joc_de_lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *