El patge ens ve a visitar i la cantada!

Aquest dimarts ens ha vingut a visitar el patge de SSMM els Reis Mags d’Orient. Els nens i nenes d’Infantil i Primària han pogut passar pel vestíbul a donar-li la carta i a expressar-li els millors desitjos.

També us fem saber que el Tió ja ha arribat a l’escola i està passant aquests dies al passadís de Cicle Inicial. Cada dia li donem peles de fruita i està molt content. Esperem que cagui molt!

Les tardes d’aquesta setmana estem fent la cantada de nadales al pati. Recordem als pares, que aquest acte serveix també per a col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany es dedica al càncer. Al vestíbul hi ha una guardiola on podeu dipositar els vostres donatius.

Us deixem amb imatges d’aquests dies.

El patge i la cantada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *