Els alumnes de 2n comencen natació


Avui dimarts i durant tot el curs, els alumnes de les classes de 2n aniran al Reus Deportiu a aprendre a nedar.

Recordem a les famílies de 2n que cal ser puntual i esperar l’autobús a les 08.55 a la cantonada del carrer del Doctor Ferran amb l’avinguda dels Països Catalans. L’activitat es fa entre 9 i les 10.30 del matí.

Així mateix, cal que des de casa aneu deixant que els vostres fills i filles es vesteixin i es desvesteixin sols, ja que així van més ràpid. Som pocs mestres per a tants nens i cal fomentar l’AUTONOMIA!

 

 

 

El programa educatiu i esportiu Cap nen sense saber nedar

A QUI S’ADREÇA
Primària

OBJECTIUS
Que tots els nens i nenes de segon de primària de Reus adquireixin les habilitats aquàtiques bàsiques per tenir una autonomia dins del medi aquàtic o millorar el nivell del qual parteixen. El programa compta amb un servei de reforç per a la integració d’aquell alumnat amb necessitats educatives especials de caràcter físic, psíquic o sensorial.

DESCRIPCIÓ
Les activitats es fan a les piscines del Reus Deportiu o del CN Reus Ploms.
La ubicació de les sessions depèn de la proximitat de les escoles al club esportiu.
Transport: Es pot utilitzar el servei d’autocar per aquelles escoles que són lluny de la piscina o desplaçar-s’hi a peu des del centre.

La pràctica aquàtica té una durada de 45 min. durant tot el curs (20 sessions, una per setmana. Es treballa en dues fases:

1. Familiarització. Descobriment de l’aigua, les sensacions i la relació del contacte de l’aigua amb les parts del cos. Continguts: respiració, flotació i propulsió.

2. Desplaçaments bàsics i combinacions. Continguts: girs, desplaçaments, llançaments, recepcions i ritme.
Es fan dues avaluacions pràctiques que consisteixen en recórrer una distància determinada en uns estils concrets segons el nivell del grup. A final del curs es lliura un informe detallat sobre la valoració del nivell de l’alumnat en el medi aquàtic i un diploma personalitzat.

REQUISITS
El programa s’adreça a l’alumnat de 2n de primària de les escoles públiques, concertades i d’educació especial de Reus. S’ha d’omplir el formulari que envia la Regidoria d’Esports a les escoles durant el mes de juliol.

CALENDARI
L’activitat comença el 18 d’octubre de 2012 i finalitza el 20 de maig de 2013.

HORARI
Les activitats es fan en horari lectiu.

PREU
Gratuït. El cost de l’activitat l’assumeix la Regidoria d’Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *