MILANESES A LA NAPOLITANA

Ingredients

.carn vacuna (500g)

.sal (la necessària)

.julivert (3 branquetes)

. ous, 4

.pa ratllat (necessari)

.oli de blat de moro (abundant)

.tomàquet triturat (200g)

.pernil cuit (150 grams)

.formatge fresc (250 grams)

Posar 3 ous en un bols, sal, el julivert picat i batre tot junt.

En una taula, tallar la carn, treure-li el greix i els nervis; la poso al bols dels ous i la deixo una estona.

En una font a part, poso bastant pa ratllat.

Després trec la carn del bols i la pas pel pa ratllat, la cobreixo amb ell i el aixafo amb el palmell de la mà. Això ho faig dues vegades, i ja està preparada la milanesa de carn.

Preparar una paella amb oli de blat de moro ben calent i abundant, les fred i quan estiguin dorades (fetes) les poso damunt d’un paper absorbent i així fins acabar.

Quan tinc totes les milaneses fetes, les poso en una font per forn, li agrega a sobre: el tomàquet triturat, el pernil cuit i el formatge fresc.

Ho deixo al forn uns 5 minuts i quan el formatge s’hagi fos, les trec i ja estan llestes per menjar.

Bon profit !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà