El dissabte per la tarde vaig anar a casa la meva àvia a fer un coc de xocolata, el vam fer la meva àvia i jo. Aquest coc sempre el fem per Pasqua o per algun aniversari.
Ingredients:
4 ous.
200 grams de farina.
200 grams de sucre.
3 cullerades petites de llevat en pols.
Una tasseta d’oli.
Petits trossets de xocolata.
Elaboració:
S’agafa un bol i 4 ous, es trenquen els ous i amb la batedora es bat una estona mentre s´afegeix la tasseta d´oli a poc a poc.
Es pesa amb una bàscula de cuina la farina i el sucre, es va posant poc a poc el sucre i un cop està tot afegit es fica la farina.
Quan esta ben barrejada es fica el llevat en pols perquè es faci esponjós.
Es trenquen els trossets de xocolata i s’afegeixen a la barreja.
Tot acabat això es deixa escalfar el forn 10 minuts a 180º, després es fica la barreja a un motlle, però primer s’unta amb mantega perquè no s’apegui un cop cuit. Es deixa 35 minuts el coc al forn i un cop acabat es treu i es deixa refredar.
A casa me’l menjo per berenar. Esta boníssim!
Aquest pastís jo i la meva mare el vam fer seguint les teves ordres, el vam portar a la família, i van que estava bonísssim!!
Fa molt bona pinta! Segur que estava boníssim!