Coc ràpid de xocolata

He decidit fer aquest coc perquè és el que m’agrada més i perquè m’ho passo molt bé fen-lo amb la meva mare. De fet, aquest l’he portat a classe per menjar-nos-el amb els companys. Quan la mare el fa, per a festes, aniversaris o per berenar, i venen els meus amics, el coc acompanyat amb xocolata és un èxit.

Ingredients:

– 4 ous de corral.
– Un sobre Royal (llevadura).
– Un iogurt de llimona.
– Sucre.
– Farina de rebosteria.

Estris

? Un bol gran.
? Forquilla.
? Cullera.
? Safata de forn. – Anís (una copeta).
– Oli.
– Pell d’una llimona.
– Mantega.
– Tauleta de xocolata
Passos a seguir:
1. Ratllem la llimona per treure la ratlladura.
2. En un bol posem: els ous, la llevadura i la ratlladura de la llimona i ho batem.
3. Seguidament posem el iogurt de llimona i ho remenem.
4. Posem l’oli, la mida, és un got del danone de llimona i continuem batent.
5. A continuació, posem quatre gots de farina de la mida del danone de llimona.
6. Després afegim tres gots de sucre de la mida del iogurt de llimona i remenem.
7. Fiquem mitja copeta d’anís.
8. Agafem la safata del forn i la suquem amb mantega.
9. A la safata del forn li fiquem la massa.
10. Posem el forn a 200º i 40’, li fiquem la massa a dins, i esperem.
11. Un cop fet el coc, el traiem de la safata i el posem a una altra safata.
12. Posem al bany maria la xocolata fins que estigui fos i li tirem el xocolata per sobre.


I una altra vegada ha tornat a ser un èxit!
A tota la classe li va agradar molt.

3 thoughts on “Coc ràpid de xocolata

  1. Joel Fernàndez Jordà

    Mario, em va agrada molt el pastís que vas portar a classe, quan en tornis a fer avisa’m. 😛

  2. Pol

    Aquest pastís et va quedar… mm… bonissím quan el tornis a fer avisam que vindre a veure com el feu! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà