Albergínies farcides

Un dia que feia molta fred, el pare em va proposar de fer jo el sopar. La meva cosina ho va escoltar i de recepta vam fer “ALBERGÍNIES FARCIDES”.Al final van resultar exquisites.

Ingredients per a 4 persones
.- 2 albergínies.
.-150g de carn picada de vedella.
.-150g de carn picada de porc.
.- Una ceba mitjana.
.-Una tassa de tomaquet natural triturat.
.-Sal i pebre.

Elaboració:

1.-Tallem les albergínies per la meitat, les buidem, les salpebrem i les posem al forn 10minuts a 180º .

2.-En una paella coem la carn picada i mentres es va fent tallem la ceba i la polpa de l’albergínia ben petitet. Ho afegim a la paella i hi posem sal.

3.-Deixem que es vagi enrossin, afegim el tomaquet i ho deixem coure 5minuts.

4.-Agafem la safata de les albergínies i les anem omplin amb el farcit, posem formatge ratllat per damunt i ho posem a gratinar.

BON PROFIT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà