Vaig fer el pastís de formatge a la casa amb la ajuda del meu germà, l’he fet perquè m’agrada molt.
Ingredients
40g de mantega.
400ml de llet.
Xarop de maduixa .
Preparació
1. Calenta la mantega en un recipient sense que arribi a bullir.
2. Retira del foc i afegiu el contingut de la bossa.
3. Barreja bé amb una cullera i cobreix el fons del motlle sec esteneu amb molta cura perquè quedi repartit.
4. Deixa a la nevera o al congelador mentre es prepara la crema.
5. Dissol el contingut de la bossa metal•litzada amb llet freda.
6. Bat a velocitat mitjana durant uns minuts.
7. Esteneu-la sobre la barreja base ja preparada i alliseu amb la cullera.
8. Deixeu a la nevera uns 15 o16 minuts.
9. Dissol amb una forquilla el contingut de la bossa per fer xarop de maduixa en 70ml d’aigua.
10. Esteneu el xarop sobre la superfície del pastís.
11. Deixeu-ho a la nevera una hora abans de servir-la.
Bon Profit!!!!!!!!!!!