Vam fer un pastís que es diu Fabiola, amb la meva àvia. Ho vam fer per vacances a casa seva. L’he triat perquè és el pastís que més m’agrada i perquè la meva àvia sempre el fa.
Ingredients:
– 200 g de mantega.
– 200 g de sucre en pols.
– 3 ous.
– Galetes.
– Cafè soluble.
– Aigua.
– Cacau en pols.
Passos a seguir:
1- Fonem la mantega al microones 30 segons fins que es comenci a fondre una mica.
2- Separem els rovells de les clares dels 3 ous.
3- Fiquem en un bol la mantega, el sucre molt, els rovells dels 3 ous i ho remenem tot amb una forquilla.
4- Pugem a punt de neu les tres clares, ho afegim al bol i ho remenem fins que ens quedi una massa homogènia.
5- Fiquem un got d’aigua calenta amb dos cullerades de cafè soluble.
6- Agafem les galetes, les suquem amb el cafè per les dos cares i escampem la massa per una de les cares.
7-Aquest pas el repetim els cops necessaris fins aconseguir un cilindre.
8- Un cop fet el cilindre, escampem la massa per damunt i per totes les cares.
9- Posem el cacau amb pols espolvorejat per damunt seu.
10- Ho posem 2 o 3 hores a la nevera.
Estava molt bona perque a classe en empenyiem per a repetir del bo que estava
Estava molt bona!!! M’he la tindries que tornar a fer.
M’encanta la fabiola que has portat a classe, estava super bona!