El curs 2011-12 ja ha començat

Com cada any amb el retorn de les mestres i els mestre a l’escola l’1 de setembre s’inicia el nou curs escolar. Inici que es completarà amb l’arribada de l’alumnat el proper dilluns dia 12.

Dilluns dia 12 P4, P5 i tots els cursos de primària iniciaran el curs a les 9 del matí. Pel que fa a P3 començaran esglaonadament tal i com s’explicarà a la reunió de pares que tindrà lloc el proper dijous dia 8 de setembre a 2 quarts de 7 de la tarda a la biblioteca de l’escola.

Cal recordar que aquest curs estrenem:

Horari: de 9 a 2/4 de 1 de la tarda i de 3 a 2/4 de 5 de la tarda.
Acollida matinal a càrrec de l’Ajuntament de 3/4 de 8 a les 9 del matí al preu de 2€ diaris si és tot el mes i 4€ si l’acollida és puntual o esporàdica.
Acollida de migdia a càrrec de l’AMPA el preus de la qual confiem poder comunicar-los al llarg de la setmana.
Continuarà el servei de menjador a càrrec de l’AMPA i que properament comunicaren, tot i que, podem comptar que estarà al voltant del 6’5 i 7€.

Més coses, per tal d’agilitzar la rebuda de l’alumnat d’EI en lloc de recollir el material el mateix dia que s’incorpora a l’escola, es recollirà dimarts dia 6 i dimecres dia 7 de 10 a 12 del migdia. Si algú no pogués en aquest horari, ja el portarà el mateix dia 12.

Aconsellem que aquest dies consulteu diàriament els blocs de l’escola.

Bon inici de curs.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà