Sortida a l’Aquàrium de Barcelona

El passat 8 de febrer i com a cloenda del nostre projecte sobre el mar, vam marxar de sortida a l’Aquàrium de Barcelona. També ens van acompanyar els nostres companys de primer i els de cicle mitjà.
Aquell dia vam arribar a l’escola més aviat que la resta de dies, ja que la visita començava a les 11.30 i ens esperava un viatge ben entretingut. Vam arribar amb molta puntualitat.
Un cop en Barcelona, vam agafar forces i vam esmorzar. Ens van organitzar per grups i cadascú amb el seu o la seva monitora vam anar passejant per dins de l’Aquàrium. Ens van ensenyar diferents peixos d’aigües càlides, d’aigües fredes i algunes de les seves característiques més destacades.
El que més ens van sorprendre van ser les rajades i els taurons!!!
Va ser molt divertit passejar per allà dins envoltats de tants peixos.
Quan va acabar la visita per les instal·lacions , els monitors ens van demanar que féssim de científics i els ajudéssim a resoldre un problema: Havia arribat una taula de surf mossegada per algun peix i nosaltres havíem de descobrir de quin animal es tractava. Amb l’ajuda de diferents eines i objectes (plastilina, dents de possibles peixos etc) vam arribar a la conclusió que la mossegada havia estat feta per un tauró blanc, que havia confós al surfista amb un lleó marí.

Un cop resolt el misteri, vam anar a dinar i vam jugar una estoneta per allí.
Quan va arribar l’hora de marxar, vam pujar a l’autocar per tornar cap a Flix…què esgotats estàvem, però que bé ens ho vam passar!!

Podeu veure totes les fotos d’aquell dia aquí.
FOTOS

img_20170208_155038

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà