L’ESCOLA

VEIEM ALGUNES IMATGES DE L’ESCOLA

L’escola CEIP FINESTRES de MIERES 

El municipi de Mieres està situat en una de les zones més tranquil·les de la comarca de la Garrotxa, província de Girona. Està dins del territori que composa el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.     

L’escola CEIP Finestres de Mieres, és una escola rural pública, forma part de la xarxa educativa de la Generalitat de Catalunya,  s’imparteixen els aprenentatges d’educació infantil i primària.

El centre pertany a la ZER “Els Volcans”, juntament amb les escoles dels municipis de Santa Pau, Castellfollit de la Roca i Riudaura. Com a Zona Educativa Rural té una estructura d’escola d’una línea amb l’equip directiu corresponent, director, cap d’estudis i secretari. La seu està al CEIP Joan Maragall de Santa Pau i s’encarrega de coordinar els diferents especialistes itinerants que atenen a les escoles  (especialista de música, Ed. Física, anglès, i Ed Especial i reforç) i també  vetlla per establir una línia pedagògica i organitzativa comuna per a les diferents escoles.  S’elaboren  projectes educatius i sortides de forma conjunta des dels diferents Cicles. També compta amb altres serveis com l’EAP (Equip d’Assessorament Psicopedagògic) i serveis socials  en funció de les necessitats i demandes del centre. La ZER té constituït un Consell Escolar amb representació de les diferents escoles.

El CEIP Finestres està constituït per una plantilla de tres docents. Una d’infantil i dues de primària. Les mestres porten cadascuna una tutoria de diferents nivells educatius, i també exerceixen les funcions de directora, secretaria, coordinadora de cicle de la ZER i coordinadora d’informàtica.

Voleu escoltar el ROCK de l’escola de Mieres ?

9 thoughts on “L’ESCOLA

 1. Carmen Paradas

  Hola Lola :
  Sóc la presi. Només us volia felicitar per la feina feta i per les fotos, que son molt maques. Felicitats també als campions. Un petó.
  Mari.

 2. ALBA I NAÏM

  HOLA HEM FLIPAT AMB EL ROCK DE MIERES!!!! SEMBLEU UN GRUP DE MÚSICA PROFESSIONAL!!!

  LES FOTOS DE LES COLÒNIES SON MOLT “XULES”, US HO VÀREU PASSAR PIPA EH!!!!

  MOLTS PETONS,

  NAIM I FAMÍLIA.

 3. Alba

  Des de Riudaura us diem moltes gràcies per poder estar i treballar tots junts a la mateixa ZER ,BOOOOOOOOOOOOn ESTIU !!!

  La Classe Dels Cargols . MUÀ

 4. noelia

  Hola nois i noies seguramen ja us debeu enrecurdar de mi !!!!
  us trobot molt a faltar un petonaaas i una fortisima abrasada
  us estimooooo

  ja us vindre abeure aiam si feu bondad jajajjaja adeuu!!!!

 5. irune

  bueno jo no estudio en el ceip finestres, però vaig estudiar-hi a segon de primària. ara vaig a segon de la eso i encara m’en enrecordo de totes les profesores que tenia! si encara hi son els hi envio un petonàs! muuuaaaaackkk

 6. marta

  hola a tots! felicitats per tot el que esteu fent a l’escola.Entre tots ho transformem en un espai agradable i alhora un bon lloc per estudiar, treballar i disfrutar i aprendre dels altres. Espero que ho sapiguem cuidar i conservar durant molt de temps. Gràcies per tot i ànims que ja som a la RECTA FINALLLLLLLLLL!!!!!!!!!!.

 7. FINA

  quines fotos més maques, que bé que nens i mestres pogueu gaudir d’aquests espais tant bonics.
  us desitjo un bon curs!
  FELICITATS!!

 8. marta

  hola a tots i totes!!! volia comentar-vos que m’han fet arribar un petit trailer d’una película que s’està a punt d’estrenar, “La educación prohibida” i que sembla molt interessant a part de despertar en tots els que ens dediquem a l’educació, sentiments i emocions diversos.
  Moltes de les coses m’han recordat a la nostra escola, i això m’ha fet recordar la sort que tenim de poder gaudir de mestres com vosaltres.
  Ja em direu que us ha semblat. Gràcies per tot!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà