ANEM A LA FONT !

Aquest divendres dia 16 d’octubre, amb la companyia de Ramon Baucells de Lluçanès Viu, hem fet una petita ruta per a conèixer algunes fonts de vora el poble de St. Feliu Sasserra.
El Ramon ens ha explicat moltes coses interessants a l’entorn de les fonts. Aspectes de vegetació i fauna, com també com s’analitza l’aigua i per a què seria tan important tenir les fonts netes, conservades i descontaminades.
La nostra escola tenim la intenció de poder apadrinar alguna de les fonts que tenim a prop per tal de vetllar i conservar el seu estat i també per tal de no perdre l’hàbit bonic d’anar a passejar i passar una bona estona a la font, com antigament es feia. Aquí teniu dos àlbums d’algunes de les fotos que vam fer.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *